Érdemes dr. Bényi Bélánál Vácon szülni?
ha valaki 2X szült nála, de jó tapasztalat nincs róla, akkor minek választotta őt másodjára is???
Amúgy nekem nem szimpatikus a doki. Orvosnak lehet, hogy jó, de a viselkedése. Elég lekezelő.
Sziasztok!
Szeretnék hozzászólni a saját tapasztalatommal a fórumhoz. Bényi doktornál szültem 2007.máj.31-én.
Lakóhelyváltozás miatt kerültem a váci kórházba. Előtte már volt két szülésem, mindkettő a Fővárosban. Bényi doktort ismerősök ajánlották. Az első találkozásunkig azt hittem az előző orvosomnál nincs jobb (szakmailag). Aki egy idősebb professzor volt, 3 lépés távolsággal, személytelen terhes gondozással, és megszabott tarifával (nem kevés) dolgozott… Vitathatatlan, hogy cserébe megkaptam a szaktudását. Viszont lehet másképp is végig menni a kilenc hónapon. Való igaz, hogy Bényi Doktor nagyon közvetlen, amit sokan nehezményeznek. Velünk is rögtön tegeződött, és nagyon közvetlen hangot ütött meg, de egy pillanatig nem éreztük magunkat a férjemmel kellemetlenül, mert a stílusa ettől még nem bántó. Azt gondolom, magázódva is lehet sértő valaki. Mi csak a pozitívumát kaptuk belőle. Szívesen jártam hozzá terhes gondozásra. Mindig jókedvvel fogadott minket. Lelki ismeretesen, és alaposan megvizsgált, és szánt ránk elég időt. Nem utolsósorban pedig bármikor, hívtuk telefonon a nap bármely szakában, zokszó nélkül felvette, vagy rövid időn belül visszahívott. A szakmai tudása pedig megkérdőjelezhetetlen! Szükség is volt rá, mert nem várt komplikációk léptek fel a szülésemnél.
Mindig hálás leszek neki, ahogy helyt állt, emberileg, és szakmailag egyaránt. Megint babát várok, és újból egy költözés van a hátunk mögött. Közel 60 km-re kerültünk Váctól, de semmi pénzért nem mennék másik orvoshoz. Nála érzem magam a legnagyobb biztonságban. Minden hezitáló kismama társamnak szívből ajánlom Őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!