Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt valami előjele annak,...

Volt valami előjele annak, hogy szülni fogtok?

Figyelt kérdés
Esetleg olyan dolog amire már csak szülés után jöttetek rá, hogy szülés előjele volt?
2021. febr. 8. 16:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem!
2021. febr. 8. 16:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmi. Teljesen átlagos nap végén éjszaka elfolyt a magzatvíz 40+4-re.
2021. febr. 8. 16:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Ment a hasam szülés előtti éjjelen. Éppenséggel lehettek már akkor fajásaim, de azokat még nem éreztem. Csordogált a magzatvíz. Másnap a doki indította be, mert pont vizsgálat közben elég sok víz kijött.
2021. febr. 8. 16:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Semmi, jóslófájásaim sem voltak, azt se tudom milyen érzés.
2021. febr. 8. 16:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Semmi, csak a nyákdugó aznap hajnalban. Este indult be a szülés. Előtte a világon semmi
2021. febr. 8. 16:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Aznap reggel mikor felébredtem elszállt a félelmem a szüléstől.
2021. febr. 8. 19:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát utólag visszagondolva már pár napja nagyon ingerlékeny és nyűgös és hisztis voltam, borzasztó rossz hangulattal, de ez ugyanúgy lehetett amiatt is, hogy nyár volt és hőség, én meg már terminustúllépéssel alig vártam, hogy végre megszülessen a pici, miközben féltem tőle, hogy ha nem indul be magától, akkor indítják és császár lesz a vége. De szerintem a szülés indulását jelezte inkább, mert tényleg ilyen 1-2 nappal előtte volt csak ez.
2021. febr. 8. 19:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Sokat mozgott, helyezkedett a babám, szokatlanul erősen.
2021. febr. 8. 21:00
 9/12 anonim ***** válasza:
8-as, nekem meg pont fordítva, aznap alig mozgott, nst-n is alig tudtam pici mozgásra kényszeríteni. Gyanús is volt, hogy ennyire nyugodt, de nem gondoltam, hogy aznap elfolyik a magzatvíz, csak utólag gondolkoztam rajta, hogy lehet már a szülés előjele volt.
2021. febr. 8. 21:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Úgy látszik akkor ez mindnekinek egyéni.
2021. febr. 9. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!