Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha "elakad" a szulocsatornaban...

Ha "elakad" a szulocsatornaban mi kovetkezik?

Figyelt kérdés
Ha szules kozben a baba elakad a szulocsatornaban akkor onnan meg van lehetoseg csaszarozni? Valahol azt olvastam, hogy onnan mar nem csaszaroznak, mashol meg azt hogy csaszar lett belole. Most attol felek ha esetleg fennalna ez a komplikacio, vakumot fogot nem igazan szeretnem ha alkalmaznanak, de nyilvan ha nincs mas megoldas a baba erdekeben barmit...

2021. febr. 7. 19:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%

Engem császároztak.

.

2021. febr. 7. 20:02
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Fogóval húztak rajta. Szerencsére nem lett tőle baja, már másfél éves.

(Külföld)

Akkor, amikor 4 óra kitolás után jött az orvos a fogóval, hiába kérdezte, nem voltam képben, bármire igent mondtam volna szerintem. Azóta azért sokszor eszembe jut, hogy milyen veszélyes helyzet volt, hála istennek nem lett baja a picinek.

A 2. Babát várjuk, ez az egy amitől félek, hogy megint nem fogom tudni önállóan kitolni.

2021. febr. 7. 20:26
 3/16 anonim ***** válasza:
9%
Most már fejlett az orvostudomány s megoldják. Inkább az a kérdés hogy mi történt azokkal a babákkal akik Romániában születtek 1990 elött s a szüléskor beszorúltak a szülőcsatornába? Mindegyik oxigénhiány miatt értelmi sérült lett vagy meghaltak? Ceaușescu nem szerette ha császaroznak s nem hiszem hogy vákum lett volna.
2021. febr. 7. 20:53
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Megoldják, vagy nem

Vagy sérül a baba vagy oxigénhiányos lesz

Ha a csatornába szorul, akkor onnan nincs császár.

Nem tudják visszhúzni.

2 h után nekem vákuum volt.. az is 2. Alkalommal,de már legalább 40 perce próbálták kikönyökölni.

Rövid köldökzsinór volt, ez uh-on nem látszott sajnos.

Mázlink van, mindketten egészségesek maradtunk.

2021. febr. 7. 20:57
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Vákum
2021. febr. 7. 21:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szulocsatornabol mar nem tudjak csaszarral kiszedni, csak fogoval vagy vakuummal.
2021. febr. 7. 21:31
 7/16 anonim ***** válasza:
53%
Egy ismerősöm igy járt, őt császározták.
2021. febr. 7. 21:56
 8/16 A kérdező kommentje:
Megint valaki azt irja onnan nincs csaszar, valakit meg csaszaroztak... akkor ez gondolom orvostol is meg a korulmenyektol is fugg
2021. febr. 7. 22:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy hol akad el

Elakad mert nem tud a méhszájon átjönni de nincs félig át a feje vagy akár teljesen és nem a válla akadt el, akkor lehet csaszár. De ilyenkor nincs a csatornában.

Visszahúzni nem lehet olyan gyerekekt, aki a méhszájon átment fejjel

2021. febr. 7. 22:40
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

4. És 9. Vagyok

Nekem pont ezt mondta az orvos ott akkor szülés alatt, hogy mindent bele mert rossz helyen a baba, és esik a szívhang, de késő a császárhoz..

2021. febr. 7. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!