Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan várhatják el, hogy...

Hogyan várhatják el, hogy bízzunk az ügyeletes orvosokban, szülésznőkben, ha ilyen a hozzáállásuk?

Figyelt kérdés
Nem tudom máshol milyenek, de a soproni kórházban kifejezetten bunkók, ha nincs orvosod/szülésznőd. Saját tapasztalat, hogy azt mondták, nem baj ha meghal (a baba), a következő majd jobban sikerül. Hentesüzem szó szerint. Körzetileg ide tartozom és rettegek. Barátkozni természetesen nem kell, de a páciens mintha csak egy ott heverő szarkupac lenne. Egyáltalán nem végzik lelkiismeretes a munkájukat, teljesen mindegy nekik mi lesz a babával, anyával. Ha kérdezünk csak bunkón lehurrognak.
2021. febr. 7. 10:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én 8 hónapja szültem Szegeden. Fogadott doki és szülésznő nélkül. Mindenkivel elégedett voltam, semmi panaszom az ellátásra.

A fogadott doki rendszerrel az a baj, hogy némelyik orvos elszállt magától. Amikor kijelenti az egyik, hogyha nem fogadott dokit a kismama akkor annak tök mindegy a babája sorsa mert arra nem képes, hogy fogadjon. És az ilyen dokik jóhogy leszarják azokat akik fogadott doki nélkül vannak. Hisz nekik azok a kismamák az érdekük akiktől jön a pénz.

2021. febr. 9. 16:53
 12/14 anonim válasza:
35%
9-es vagyok...szóval nálunk ez úgy van, hogy sztk rendelés nuku. Megszűnt. Aki terhes az egyértelmű, hogy xy.hoz jar a varosba, x összegert. A 11km.re levo korhazhoz tarzozunk ott szulunk. Mivel xy.hoz jarunk, ugy veszik, hogy megfogadtuk..de igazabol kihez jarnank? :) nincs baj vele, de el van havazva, idos es rafelejt sok mindenre. Meg unnepkor altalaban nincs bent, ahogs nalam is tortent. De nagy szerencsem volt én azt mondom! es megtalaltam azt a dokit, akihez ezentul megyek.
2021. febr. 9. 22:34
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem várják el. Nem érdekel senkit a szülő nő ha nincs fogadott orvosa, én ezt vettem észre.
2021. febr. 10. 05:27
 14/14 anonim ***** válasza:
35%
Érthető GYMS megyében aki csak teheti magánorvosokhoz jár. A normális egészségügyisek Ausztriában melóznak. Ja még egy Sopronnak 5 év alatt duplája lett a lakossága, a kórházban ezért is bánnak így az emberrel. Nekem volt ,hogy orvoshoz mondtam, erre a doki még egy migráns? Ugye itt a soproniak is elkezdték migránsozni az idetelepülteket. Látják rajtad nincs pénzed le se kakálnak. Ha nem adsz pénzt akkor véged, az orvosok elképesztő pénzéhesek lettek .
2021. márc. 4. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!