Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miert kampányolnak a nők az...

Miert kampányolnak a nők az érzéstelenítés ellen? Mi vele a baj?

Figyelt kérdés
Nagyon nem vagyok jártas a témában, és nem értem. Miért jó az ha fáj?

2021. febr. 5. 11:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
80%

Én nem kampányolnék ellene, inkább mellette. Ha belegondolunk, fogat húzatni is lehetne ennyi erővel fájdalomcsillapítás nélkül, hisz "ki lehet azt bírni". És mégis, ki vállalná ezt ma már? Kb. senki.

Mikor szültem, adott a doki az oxitocin mellé egy kábító injekciót. Jól tudta, mit, hogyan kell adagolni. Nem kínlódtam, minden teljesen elviselhető volt, nem is voltam teljesen magamnál. Mégis, mikor nyomni kellett, meg tudtam gond nélkül csinálni. Egy hang nélkül feküdtem ott 4 órán át, mivel nem voltak brutális fájdalmaim. Függöny túloldaláról viszont hallottam, hogy a kevésbé szerencsések üvöltenek a fájdalomtól. Nekem nagyon nem volt mindegy.

2021. febr. 5. 21:46
 22/22 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem azok a nők vannak elszédülve a természetes (minden értelemben természetes) szüléssel, akiknek más érdemük az életben nem sok van azon kívül, hogy kinyomtak egy/akárhány gyereket a vaginájukon. Mint azok, akik hitetlenkedve néznek, mikor valakinek egyszerűen nincs teje, csináljon akármit is és kénytelen tápszert adni a gyereknek.

Helyi érzéstelenítésben műtötték a szemem, vették ki a mandulám. Nekem se kellett volna érzéstelenítést kérni? Húú de potyó vagyok :D Mindenki más, a fájdalomküszöbünk is más. Ne hasonlítsunk össze 2 szülést, mert nem lehet. Van, aki fél óra alatt kipottyantja, van akinek 12 órába telik.

2021. febr. 6. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!