Kialakulóban levő gerincsérvvel (nyaki) és két gerincmeszesedéssel (hát és derék részen) lehet természetesen szülni?
Figyelt kérdés
Van valakinek ebben tapasztalata? Egy éves a kisfiam és mind a szülés után derült ki nem szűnő tünetek miatt. Valakinek van ebben tapasztalata, hogy neki mit tanácsoltak, mi lett a vége? Nagyon vacak a gerincem és gondolom egy terhesség már alapból pluszba megterhelné.2021. jan. 31. 21:50
11/16 A kérdező kommentje:
Bocs, Málik, csak átírta a telefonom 😂
2021. febr. 2. 15:27
12/16 anonim válasza:
Huh akkor jó! Köszi az infót 😊
13/16 A kérdező kommentje:
Egyébként jó lett a szülészet. Ne aggódj. Szuperek a szülésznők meg az orvosok nagy része is. Akikkel én találkoztam szülés meg bent lét alatt teljesen rendben voltak. Lett azóta kád is vajúdni meg ilyenek. Nekem ez nem volt szimpi, hogy nagyon nyomatják ezt a császárarány csökkentést, ezzel most nem tudom, mi a helyzet.
2021. febr. 2. 15:52
14/16 A kérdező kommentje:
Ja és arra készülj hogy SEMMILYEN fajdalomcsillapitas nincs. Semmi. Remelem ezen is változtatnak.
2021. febr. 2. 15:53
15/16 anonim válasza:
Köszönöm, nagyon kedves vagy 😊 A fájdalomcsillapításról tudtam, bár én sem értem miért nem lehet haladni a korral és bevezetni? Reméljük, hogy a császár probléma is megoldódik. Értem én, hogy sok volt a program császár. De az se normális, hogy amikor előre láthatóan problémás lesz a szülés, akkor se engedélyezik a statisztika miatt. Egy sürgősségi császár sokkal veszélyesebb.
16/16 A kérdező kommentje:
Hát most ugye nem az az irány. De drukkolok hogy gyors, komplikáció mentes szülésed legyen és akkor igazából tökmindegy is 😁
2021. febr. 2. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!