Gyerek szülés óta fellépő kétoldali (de főként bal oldali) derék és azalatt közvetlen erős benyilaló fájdalom. Másnál is van ilyen gyerek óta?
Lassan 9 és fél, 10 hónapja szültem természetes úton hanyatt fekve a szülőágyon burokrepesztéssel egyébként.
Nem nagyon kellett nyomkodni a hasam sem közben.
Mióta megszültem azóta kétoldalt a derék és csípőm közti lágy részen hirtelen mozdultra, néha tök spontán néha még akár erősebb nevetéstől is gyomorszájbarugás-erős izomláz érzésű fájdalmat érzek ott ezen a részen mindkét oldalon de leginkább a bal oldalamon szoktam.
Néztem esetleg rekeszizom sérv de nincsenek refluxos tüneteim.
Mármint ezek amik ahhoz társulnának.
Biztos hogy a terhesség szülés váltotta ki azelőtt sose fájt ezen a helyen.
Már fogalmam sincs mi lehet.
Azt sem tudom megmondani szervi fájdalmat érzek e vagy inkább izom.
De arra emlékszem mikor a végén jártam a terhességnek akkor ezen a bizonyos helyen a bordák alatt sokat feszült a hasam mindkét oldalt meg a baba is itt rugdosott.
Essetleg lehet attól is.
Na és ugye az utolsó terhes hetekben társult hozzá reflux is..
Egyik orvosnak mutattam hol fáj azt rávágta hogy a derekam de nem..
Én ezt már megnézetném.
Én is 9 és fél hónapja szültem. Ugyanezt a fájdalmat éreztem, amit leírtál. De kb. 3-4 hónap után már egyszer sem jeletkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!