Két ujjnyira vagyok nyitva, a doki holnap reggel 7-re rendelt be, mára vagyok kiírva, valószínűleg holnap szülünk. Mit jelent az c. albicans gomba a hüvelykenet leletemen?
Figyelt kérdés
Most délután kaptam kézhez a leletet, már nem tudtam a dokit megkérdezni. Baj lehet a szülésnél?2008. dec. 2. 17:21
11/15 A kérdező kommentje:
sírva fakadok! Megint hazaküldtek! Majd pénteken kell visszamenni. Miért nem fektettek be?????
2008. dec. 3. 15:03
12/15 anonim válasza:
Szia,meglett a baba?Hogy vagytok?
13/15 A kérdező kommentje:
sziasztok, december 5-én hajnali 4órakor megszületett kisfiam Maximilián, 3700grammal és 57 centivel. dec 4-én reggel 9kor folyt el a magzatvíz, fájásgyengeség miatt nem tágultam kellően, majdnem császár lett, de végül gátvédelemmel természetes úton, minimális repedéssel szültem, le a kalappal az István kórhász szülészete előtt! Nem semmi menet volt!
2009. febr. 19. 21:42
14/15 A kérdező kommentje:
Ja, természetesen gyönyörű a sarj, most 6500gramm.
2009. febr. 19. 21:43
15/15 anonim válasza:
Szia. Én már írtam Neked, nekem is megindították. Szintén december 5-ikén született a fiam, 51 cm és 3460 gramm lett. Ő most 5200 gramm és 62 cm. Gratulálok Nektek, és sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!