Ikreim lesznek, szerintetek szép neveket választottam nekik?
Tök jó nevek.:) Ne törődj a tesóddal, a te dolgod, hogy milyen nevet adsz nekik nem az övé. Egyébként szerintem is jobb ha megcserélitek, szebben hangzik.
Kedvenceim ebből az összeállításból: Hanna és Linda! Egyszerűen csodaszép nevek, nőiesek mégis szolidak. :)
Gratulálok a babáidhoz! Biztos olyan szépek lesznek mint a neveik:)))
Szia! Az én ikreimet Alexának és Zsófiának hívják.
Gratula a babákhoz.
2 hónapos kiscsajok anyukája :)
Megmondom őszintén,nekem nem tetszenek,de a te babáid,ha neked tetszik,akkor ne foglalkozz a nővéreddel.Képzeld csak el,ha mindenkinek ugyan az tetszene,mindenkit ugyanúgy hívnának.:DDD(A Mira,Hanna és Rebeka mostanában nagyon divatos,és nagyon sok van belőle.DE ez megint csak olyan dolog,ami neked nem biztos,h fontos,úgyh velem se foglalkozz.:)))
Az én ikerlányaim Rege és Édua,mert nekünk ezek tetszettek.;))
Szia!
Ne haragudj meg azért amit írok, de kit érdekel a nővéred véleménye, nem az ő gyerekei lesznek! Az a lényeg, hogy neked meg a párodnak tetszenek.
A mi fiunkat Koppánynak hívják.Amikor elmondtuk a családnak, hogy mi lesz a neve a lurkónak akkor, anyósom kiborult hogy ne hülyéskedjünk, a párom nagyanyja közölte, hogy jó majd akkor ő keres inkább nevet a gyereknek, és hasonló reakciók voltak.De mi mondtuk mindenkinek hogy ez van!És mára már mindenki megszokta, és el nem tudnék jobb nevet képzelni a kis csibésznek! :)Most kislányt várunk, és Luca Bora lesz a neve! :)Ha csak nem növeszt kukit a szülésig! :D
Szerintem szép nevek, mondjuk nekem a Linda nem tetszik annyira, de hát mások vagyunk, és nem mindenkinek tetszhet ugyanaz.Mellesleg nekem a Viktória sem tetszik!
Légy boldog, örülj a babáidnak, és mindig azt tartsd szem elött hogy neked meg a párodnak mi tetszik, és mi a fontos!!!
Jó egészséget, és majd könnyű szülést! :)
37+5h kismami
szerintem szép nevek, kicsit divatnevek, de szépek. Én a Csengéért nem vagyok oda. De különben is, a ti kislányaitok, ti adtok nekik nevet.
a mi fiunkat Örsnek hívják, mindneki hüledezett, hogy nehogy már ilyen béna nevet adjunk a gyereknek- azóta meg mindenki ezzel vagánykodik a családból, hogy milyen szép neve lett a gyereknek! :-) Fordul a kocka!
az a lényeg, hogy nektek tessen- más véleménye nem számít!
Szia!Mi is Tóthok vagyunk:)Nekem is ikreim lettek!Ha lányaim lettek volna Tóth Kamilla Veronika és Tóth Adél Beatrix -nak hívták volna őket.De mivel kisfiaim születtek,így Tóth Ákos Zsolt és Tóth Balázs Benedek-nek kereszteltük őket."A" baba,"B" baba:)Veronika és Beatrix a két nagymama,utánuk kapták volna a nevüket.Zsolt pedig az apjuk.Ákuci és Bazsi/Bazsónak szólítjuk őket:)
Nagyon vicces volt mikor a szüléskor felvette az adatokat,h hogyan fogjuk hívni a babákat!12 nevet soroltunk fel,különböző variációkban,fiú-fiú,lány-lány,lány-fiú páros esetén!:)
Szép neveket választottál,gratulálok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!