Tényleg túl fogom hordani?
Ne ezen stresszelj, neked és a babának sem jó!
Én 29. héttől veszélyeztetett voltam koraszüléssel, mégis túlhordtam 8 napot.
Beszélgess sokat a babáddal, és hidd el, ő tudja, mikor kell kibújnia:-)
(amúgy az uh szerint szoktak számolni, nem a menstruáció után. Ha 28 napos ciklusaid voltak, lehet nem hordod túl, ha több, mint 28 napos ciklusaid voltak, annyi nappal hordhatod túl, ahány plusz napod volt. Nekem 32-34 napos ciklusaim voltak, azt mondták reális volt a 8 nap tulhordás. )
szia!
nekem pont betöltött 37 hetesen jött a baóm,3 kg 50 centivel...de-t még zárt volt mindenem, az nst is jó volt,du-n meg már megindult...szerintem sose tudni,akkor jönnek amikor ugy gondolják itt az ideje kibújni!
Szia. Szülés előtti estén az égvilágon semmi jele sem volt, hogy ki akar jönni a babó. Másnap hajnalban elfolyt a magzatvíz, 14:36-kor megszületett a kisfiam!
Nekem 36+6 naposan 3100 grammot becsültek, és kiírt időpontban 4500 grammal, 57 cm-rel született!
Ne aggódj, az uh nem ad pontos méretet a babáról. Nekem 37 hetesen mondták, hogy 4190 g. Majdem elájultam. Teljesen zárt volt a méhszáj. Teltek,múltak a hetek szülésnek semmi jele, a babó meg csak nőtt. Betöltöttem a 40 hetet még mindíg semmi, 41 hét még midíg semmi. Végül meg sem indították, mert nem illeszkedett be a feje, zárt volt a méhszáj. Császároztak és a 42. déten megszületett a a lányom 4180 g-mal. Azt mondta a doki, hogy sajna nem jól mérték a 37. héten. Az nem létezik, hogy nem nőtt semmit 4 és fél hét alatt. De a szomszédomnál semmi jele nem volt a szülésnek, és a kiírt napon reggel elment a nyákdugója, este meglett a baby. Szóval ne aggódj! Benn nem marad. Én is ezzel nyugtattam magam.
Szép szülést!
6 hós baba anyuja
Anyukám engem is túl hordott. Először Ápr. 20-on valahányadikára írtak ki ( 26., asszem ), aztán május 4./5. és május 9-én születtem meg ( a bátyám halott ikertestvérének a névnapján - csak a 2. neve volt a Gergely. )
14/L
Tökre nincs köze ahhoz amit kérdeztél, csak eszembe jutott és gondoltam leírom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!