Ha nekem a 37-ik héten sincsenek josló fájásaim, az azt jelenti, hogy túl fogom hordani?
Figyelt kérdés
Múlt héten voltam először NST-n, mégcsak 20-ig sem ment fel a fájás érték. Amúgy is, abbahagytam 2 hete a magnéziumot, de semmi görcs, keményedés nem volt. Tovább marad bent a pici?2008. nov. 10. 11:58
1/6 anonim válasza:
Ezt így nem lehet kijelenteni , nekem a harmadik picivel a 6. hónaptól keményedett a pocakom 2 nappal túlhordtam.Lehet hogy ídőre szülsz lehet hogy hamasrabb...
2/6 anonim válasza:
Szia!
Március 11-re voltam kiirva, de 10-én reggel 8-kor elfolyt a magzatviz. Előtt semmi bajom volt, semmi jele nem volt a szülésnek.
Amikor a pici jönni akar, jön.
Kellemes babavárást
Üdv. 8 hónapos picilány anyuja
3/6 anonim válasza:
Szia!
Én is ugyanígy voltam mint Te: az NST nem mutatott egyetlen egyszer sem fájásokat; nem voltak josló fájásaim, és nem keményedett a hasam sem.
13 nappal a kiírt dátum után született meg a kisfiam császárral. 42 hét alatt egyetlen egy fájásom sem volt.
Ez is benne van a pakliban, de az is, hogy komplikációmentesen megszülsz akár 1-2 héten belül.
Sok sikert hozzá!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Remélem azért nem marad bent sokkal tovább. Minden jót Nektek!
2008. nov. 10. 14:13
5/6 anonim válasza:
Nem hinném, hogy azt jelenti! Nekem végig voltak jóslófájásaim, de csak a 41. hétre szültem meg a babámat. Ismerek olyat, akinek semmi tünete nem volt és a 39. hétre szült. Ráadásul ez az nst nagyon csalóka, volt hogy nst közben olyan fájások jöttek rám, hogy szólni akartam a páromnak: hozza fel a kocsiból a cuccot, mert tutira bent tartanak, aztán kiderült, hogy a szuper kis masina még csak nem is érzékelte ezt, pedig amikor szültem, akkor sem éreztem sokkal erősebbnek a kezdeti fájásokat, szóval nem én tévedtem...
6/6 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem függ össze a kettő. A saját példámból indulok ki: ahogy betöltöttem a 39. hetet, éreztem először jóslót (mintha megjönne, nem is igazán fájt) és ezután 3 nappal szültem meg, tehát a 39 hetesen. Az Nst-ken nekem sem ment fel a fájásgörbe. Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!