Tegnap voltunk dokinál és azt mondta hogy valószínű túl fogom hordani a picit, a méhszáj teljesen zárva van még. Mikor lesz ebből szülés?
Figyelt kérdés
29-re vagyunk kiírva és már nagyon várjuk hogy akis pöttöm kibújjon odabentről. Egy kicsit elkeseredtem hogy még várni kell rá. Most már nagyon dagad a lábam is és nehéz is így a vége felé.
Van esély hogy a héten megszülessen a kicsi fiam, így hogy a méhszáj is zárva van és az NST szerint sincs még csak jele sem a szülésnek? VAgy tényleg még hetekbe is eltelhetnek a pici születéséig?
2008. júl. 22. 12:38
1/5 anonim válasza:
Ezt sosem lehet tudni, van hogy egyik napról a másikra felgyorsulnak az események. Elég ehhez akár egy jó kis front is, az meg mostanában van bőven.
2/5 anonim válasza:
Szia, nekem az NST nem jelzett semmit, sőt 3 doki is megvizsgált duán 4kor. Azt mondták bből még pár napig biztos nem lesz szülés. Erre duán 1/2 5kor elfolyt a magzatvíz és este 8kor már meg is született a lányom. A fályásaim csak este 7kor kezdődtk.
3/5 A kérdező kommentje:
Annyira szeretném ha már kint lenne, már nagyon kiváncsiak vagyunk rá:)
De még semmi jelét nem mutatja a kicsi fiam hogy ő ki szeretne jönni és ez nagyon türelmetlenné tesz. Csak én vagyok vele így?
2008. júl. 22. 15:06
4/5 anonim válasza:
szia én is igy vagyok 22 re vagyok kiirva (mára) de sztem nem fogok megszülni. Én is nagyon türelmetlen vagyok
5/5 anonim válasza:
És még én panaszkodom a 37 hetemmel..:O)
Szerintem legkésőbb a hétvégéi meleg front segíteni fog, biztosan megint szülés dömping lessz a kórházakban :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!