Ilyen esetben kijön az ügyeletes orvos?
Figyelt kérdés
2 hete császároztak,már két napja lázas vagyok,először tejlázra gyanakodtam,de az kilőve mert rendesen szopik a fiam és utána kitudom fejni rendesen,nem is fáj!Szóval én arra gondolok mivel egy kis helyen szét volt nyílva a heg,hogy talán valami fertőzést kaptam,pedig szedtem az antibiotikumot!Szerintetek a felhívom az ügyeletet akkor kijön megnézni az ügyeletes orvos,vagy nem??2010. aug. 15. 14:43
1/6 anonim válasza:
Szerintem ilyen esteben kötelessége kimenni.
2/6 anonim válasza:
Ki fog menni, ez biztos! Hívd föl
3/6 anonim válasza:
én is 2szer császáros voltam és ugyanúgy belázasodtam mint te, én mind2 szülésem után.
ki jött az ügyeletes bár mi éjjel hívtuk.
én húgyúti fertőzést kaptam mind2 alkalommal a katétertől.
lehet hogy nálad is ez van.
4/6 anonim válasza:
Biztos kijön, kötelező nekik...
De a kórházba nem tudtok visszamenni a nőgyógyira???
5/6 anonim válasza:
Lázas beteghez elvileg kötelező kimenniük...
6/6 anonim válasza:
Igen, elvileg kötelesek kimenni!
Bár a nőgyógy osztály jobb lenne!
Megjegyzem, amikor a kisfiam 11 hósan 40,5 fokos lázas beteg volt, semmi nem használt neki, az ügyelet nem jött ki, mondván nem tudnak semmit tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!