Aki szült a székesfehérvári szülészeten, tapasztalatokat szeretnék. Ha fogadott orvosod volt, mennyit fizettél?
Figyelt kérdés
2008. dec. 2. 10:32
1/1 anonim válasza:
Én Székesfehérváron szültem, de nekem csak jó tapasztalataim voltak. Nekem volt fogadott dokim, és szülésznőm is. A dokinak 30.000 a szülésznőnek 15.000 adtunk. A szülésznőmnek sokat köszönhetek és mai napig tartjuk a kapcsolatot vele. 1 varatom volt, és 3090g 54 cm kisfiút szültem. Szülés után, minden nap bejöttek megnéztek, rögtön kétágyas szobába raktak. És teljesen másképp bántak az emberrel. De nem mindegyik doki éri be ennyivel! Sajnos!
Énnekem a szülés egy nagyon jó, és szép emlék.
Jó babavárást és babázást!
14 honapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!