Lehet mondani az orvosoknak, hogyha nem akarom az aranyórát, és ne tegyék rám szülés után a babát?
Bárki bármit mond,aki nem akarja a gyermeke első óráját magáénak tudni,mikor 9 hónapig növögetett benne,az nem normális dolog. Ha undorodik a vértől,megmossák. Ha örökbeadás van,persze megértem.
Belegondol abba bárki,min megy át egy újszülött az első pár órában/napban? Nem lehet kibírni miatta azt a kis kellemetlenséget(ha valakinek az). Lehet itt az "ősanyákat"b.sztatni,de ez netto önzőség. Lehet lepontozni.
11!
Nem ismered a hátteret, ne ítélkezz. Ez az aranyora Magyarorszagon eleve csak egy pár éve létezik, akkor is csak problémamentes szülés eseten. A gyerek se hal bele, ha nem lesz.
Értőolvasás luxus? Senki nem kérdezte azt, hogy mi a véleményetek azokról az anyákról, akik valamilyen ok miatt nem akarnak aranyórát, meg te minek örültél volna szülés után.
Komolyan mondom olyanok vagytok, mint a középkori egyház. Volt egy hitrendszer, amiben élni kellett, és azt a hitrenddzert mindenkire ráerőltették, hangoztatták, hogy ők szeretnek meg dlfogadnak mindenkit, és ennek a szeretetnek meg hatalmas elfogadásnak a nevében végeztek ki embereket. Ugyanez van a vérmamikkal: a saját hitrendszerüket erőltetik másra, és szavakkal bántanak embereket. Nyilván lenne itt a kommentelők között is olyan alapelvekkel rendelkező személy, aki számomra vérlázító alapelveket vall, de ha egyszer nem az a kérés, hogy nyilvánítsak véleményt, akkor nem írok semmit.
Aki nem öleli magához a véres gyereket, nem akarja, hogy a köldökzsinór hozzáérjen, ne adj isten pihenni szeretne picit szülés után, mielőtt ráteszik a mellkasára a gyereket, és előtte rendbe szeretné tenni magát, nem a vérében szeretne feküdni egy órát = önző dög.
Aki magához öleli a dzsuvás gyereket rögtön, de csak azért szülte, hogy kapjon pénzt a gyerek után = jó anya.
#16 vagyok
Annyit szerettem volna még írni, hogy gratula ehhez a csodás elmelethez.
Aki kérdez, az számítson velemény nyilvánításra.
Vegyünk egy nyilvánvalóan elítélendő esetet, pl egy pedofil itt arról kérdez, hogy melyik parkban lehet a legtöbb gyerwket suttyomban kukkolni.
Ti csak válaszoltok, hogy a X. Kerületi xy játszótér? No vélemény hogy mennyire undorító? Álszentek vagytok. Ez igenis fura nekem, ki is mondom a gondolat rendőrség ellenére is. Mindemellett leírtam, hogy biztos megbeszélhető, tehát válaszoltam is.
19!
Ne keverjük már a szezont a fazonnal. A oedofilia büntetendő, nem is kevéssé. Az aranykora meg újkori találmány, ami nélkül lehet élni és a világon semmi kart nem okoz. Nem kell véleményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!