Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet mondani az orvosoknak,...

Lehet mondani az orvosoknak, hogyha nem akarom az aranyórát, és ne tegyék rám szülés után a babát?

Figyelt kérdés
2021. jan. 8. 09:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
47%

Bárki bármit mond,aki nem akarja a gyermeke első óráját magáénak tudni,mikor 9 hónapig növögetett benne,az nem normális dolog. Ha undorodik a vértől,megmossák. Ha örökbeadás van,persze megértem.

Belegondol abba bárki,min megy át egy újszülött az első pár órában/napban? Nem lehet kibírni miatta azt a kis kellemetlenséget(ha valakinek az). Lehet itt az "ősanyákat"b.sztatni,de ez netto önzőség. Lehet lepontozni.

2021. jan. 8. 10:52
 12/26 anonim ***** válasza:
54%

11!

Nem ismered a hátteret, ne ítélkezz. Ez az aranyora Magyarorszagon eleve csak egy pár éve létezik, akkor is csak problémamentes szülés eseten. A gyerek se hal bele, ha nem lesz.

2021. jan. 8. 12:24
 13/26 anonim ***** válasza:
48%
5-ös! A kérdés nem a te véleményedre irányult, hanem eldöntendő volt. Nem igaz, hogy nem bírjátok ki, hogy ne írogassátok oda minden unszimpatikus kérdésnél azt, amelyre valójában mindenki pont annyira kíváncsi, mint a s*ggetek likára. Tényleg ebben a kategóriában már lassan semmilyen kérdést nem lehet megfogalmazni, mert biztosan jön egy mindenkinél mindent jobban is tudó nőszemély, aki jól megmondja, hogy miért vagy egy undorító állat, amiért csak gondolni is merészelsz ilyesmit. Unom. Miért nem lehet egyszerűen továbbgörgetni, ha olyat olvasol, ami neked nem tetszik? Rengeteg időt spórolnál meg vele, amit akár a gyerekeddel is tölthetnél.
2021. jan. 8. 12:32
 14/26 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként én meg tudom érteni a kerdezot. Én se tudtam mit kezdeni hirtelen a babával. Én amúgy rohogogorcsot kaptam szülés után, szerintem a megkönnyebbüléstol, és szóltam is hogy mossák már meg mert ez így koszos. A második gyereknel sajnos nem kaptam rohogogorcsot de halálosan fáradt voltam és jó lett volna ha inkább jön az anyukám és vigyáz rá míg én kialszom magam.
2021. jan. 8. 12:40
 15/26 anonim ***** válasza:
75%

Értőolvasás luxus? Senki nem kérdezte azt, hogy mi a véleményetek azokról az anyákról, akik valamilyen ok miatt nem akarnak aranyórát, meg te minek örültél volna szülés után.

Komolyan mondom olyanok vagytok, mint a középkori egyház. Volt egy hitrendszer, amiben élni kellett, és azt a hitrenddzert mindenkire ráerőltették, hangoztatták, hogy ők szeretnek meg dlfogadnak mindenkit, és ennek a szeretetnek meg hatalmas elfogadásnak a nevében végeztek ki embereket. Ugyanez van a vérmamikkal: a saját hitrendszerüket erőltetik másra, és szavakkal bántanak embereket. Nyilván lenne itt a kommentelők között is olyan alapelvekkel rendelkező személy, aki számomra vérlázító alapelveket vall, de ha egyszer nem az a kérés, hogy nyilvánítsak véleményt, akkor nem írok semmit.

2021. jan. 8. 13:24
 16/26 anonim ***** válasza:
39%

Aki nem öleli magához a véres gyereket, nem akarja, hogy a köldökzsinór hozzáérjen, ne adj isten pihenni szeretne picit szülés után, mielőtt ráteszik a mellkasára a gyereket, és előtte rendbe szeretné tenni magát, nem a vérében szeretne feküdni egy órát = önző dög.

Aki magához öleli a dzsuvás gyereket rögtön, de csak azért szülte, hogy kapjon pénzt a gyerek után = jó anya.

2021. jan. 8. 13:30
 17/26 anonim ***** válasza:
23%

#16 vagyok

Annyit szerettem volna még írni, hogy gratula ehhez a csodás elmelethez.

2021. jan. 8. 13:31
 18/26 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező! Ajánlom figyelmedbe a Kecskeméti kórházat, ha elérhető távolságban van. Ott eszükbe se jut rád tenni a babát, mert nincs aranyóra. (Én meg pont emiatt is kerülöm nagy ívben, de ezek szerint ez van akinél előny.)
2021. jan. 8. 15:14
 19/26 anonim ***** válasza:
25%

Aki kérdez, az számítson velemény nyilvánításra.

Vegyünk egy nyilvánvalóan elítélendő esetet, pl egy pedofil itt arról kérdez, hogy melyik parkban lehet a legtöbb gyerwket suttyomban kukkolni.

Ti csak válaszoltok, hogy a X. Kerületi xy játszótér? No vélemény hogy mennyire undorító? Álszentek vagytok. Ez igenis fura nekem, ki is mondom a gondolat rendőrség ellenére is. Mindemellett leírtam, hogy biztos megbeszélhető, tehát válaszoltam is.

2021. jan. 8. 16:16
 20/26 anonim ***** válasza:
66%

19!

Ne keverjük már a szezont a fazonnal. A oedofilia büntetendő, nem is kevéssé. Az aranykora meg újkori találmány, ami nélkül lehet élni és a világon semmi kart nem okoz. Nem kell véleményezni.

2021. jan. 8. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!