Valaki aki mostanában szült a szegedi szülészeten, majd utána a VIP szobában volt, tudnátok infókat mondani?
Figyelt kérdés
Július végére vagyok kiírva. Olvasgattam erről a VIP szobáról, de csak régi cikkeket találtam. Mennyibe kerül most? Mennyivel előtte kell lefoglalni? Hallottam olyat, hogy előre kell kifizetni és ha nem akkor szülsz buktad a pénzt. Ez igaz?2020. febr. 19. 09:17
1/2 anonim válasza:
Nem kell előre kifizetni, ez nyilván hülyeség. Lefoglalni nem lehet, csak feliratkozni, aztán vagy lesz szabad szoba, amikor szülsz,vagy nem. Ezt bebiztosítani nem lehet, nem a fekiratkozási sorrenden múlik. Pár éve 10ezer/nap volt.
2/2 anonim válasza:
Szia. Én tavaly év végén szültem Szegeden. A VIP szobáról én is úgy tudom, hogy "lefoglalni" nem lehet. Ha ott vagy és szabad a szoba akkor lehet menni. De egyébként nekem csak jó tapasztalatom volt a normál ellátással is.. Igaz én császáros voltam és a hasi műtöttekkel voltam egy emeleten, de nem volt panasz...talán egyedül az ennivaló volt az ami kifogásolható volt, de azt megoldottuk úgy hogy a férjem hozott nekem "normális" ennivalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!