Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor szívódnak fel a gátvarra...

Mikor szívódnak fel a gátvarratok?

Figyelt kérdés

2 hete szültem, ma megszemléltem mi a helyzet odalent...:-) Felszívódó varratokkal varrtak, ami azt hittem már rég felszívódott, de ott volt egy kis csomó és egy daraka "cérna". Mikor fog ez eltűnni? Nem fel kellett volna már szívódnia? Lehet bennem hagytak valamit????

Sokan írtátok, hogy van, ami kipotyog varrat. Hogy is van ez pontosan?

2008. dec. 1. 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:
En mult szombaton,10 napja szultem,ugyancsak felszivodo cernaval,nekem is bogokban erezheto volt a cerna,viszont ma tusolasnal lattam valamiket kipotyogni,ket kis piros darabkat..mint egy vastag cernadarab,viszont rovid.Megneztem utana es tapogattam is mar nem volt semmi ott..teljesen kijot nekem.Valamennyire latszanak kis poyttyok ahol a cerna volt.De csak a helye.Lehet ez is valtozo kinek mikor potyog ki..
2008. dec. 1. 20:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem a szülés után egy héttel már kijöttek, úgy mint az előttem szóló írta, tusolás közben vettem észre.

Lehet, hogy neked több varratod volt(nekem csak 3), és még nem esett ki mind. Nem hinném, hogy benned hagytak volna valamit, de ha nagyon aggódsz kérdezd meg, vagy mutasd meg az orvosnak.

Üdv

2008. dec. 1. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!