Milyen tapasztalaiok vannak az EDA-s szulesrol (termeszetes szulesre gondolok)? 34 hetes km
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 20:24
11/14 A kérdező kommentje:
En is a Margit korhazban fogok szulni, Dr Mousa Moustafa. Esetleg hallottal rola kedves elso valaszolo?
2010. aug. 15. 12:12
12/14 anonim válasza:
Igen, csupa jót hallottam róla, bár nem nála szültem, hanem Ruzsvánszky Istvánnál, a tökéletesen beadott edát is neki köszönhetem :)
13/14 anonim válasza:
Egyébként majdnem egyszerre szülünk :)
14/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolso!Biztos megbeszeltetek az anyagiakat.
Akkor meg lehet talalkozunk is:-)
Hanyadik babat varod? Nekem elso baba lesz!Egyebkent kislany varok:-).
Ha nem veszed tolakodasnak megkerdezhetem, hogy mennyit kert a dokid, ?Nekem 100ezer Ft-ot kert, plusz alkalmankent 10EFt. Megmondom oszinten kicsit soknak tartom.
Orulok, hogy csak jot hallottal a dokimrol, ez megnyugtato. En a Tied nem ismerem, de biztosan nagyon jo O is.Ebben a korhazban mindenkirol csak jot mondanak.
Szulesznot fogadsz vagy hulyeseg? Ugy tudom, hogy az orvos csak akkor van veled mikor mar tolni kell.Van valamilyen tapasztalatod ezzel kapcsolatban?
2010. aug. 15. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!