Olyan nő, aki korábban pánikbeteg volt, szorongott, emiatt magas lett a pulzus száma az csak császárral szülhet?
Igaz én nem vagyok pánikbeteg de iszonyatosan magas volt a pulzusom terhesség alatt.. 120-130 és hasonlók meg társult hozzá magas vérnyomás is. Viszont szülés közbe 110/70/60 volt. Olyan nyugodt volt mint még soha.
Nem kell ilyen rém történeteket hallgatnod, nem feltétlen, hogy neked rossz élmény lesz állj hozzá pozitívan.. nekem annyira nem fájt mint sokan mások ijesztgettek vele. Én elkönyveltem magamban, hogy tuti nem fog menni császár lesz a vége. Aztán 4 óra alatt fájdalomcsillapító nélkül megszültem. Alul nem mentem tönkre sőt :)
Panikbetegkent én a csaszartol rettegtem, hogy lebenitva magatehetetlenul fekszem miközben felvagnak, meg a gerincembe szurnak egy tűt. Remalmaim is voltak róla terhesseg alatt, hogy az fog kelleni. Persze józan ésszel a császár is olyan rutin manapság hogy nagyon kicsi az esély hogy bármi szörnyűség történne, de hát a panikbeteg agy nem így gondolkodik.
Ehhez képest sokkal kevésbé volt nekem ijesztő a sima szülés. Végül természetesen úton szültem, egy perc pánikra sem volt idő, annyira más tudatallapotba kerül olyankor az ember. Nekem végeredményben sem különösebben jó, sem rossz élmény nem lett a szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!