Ez elég mozgás volt a terhesség alatt,kiváltottam vele esetleg a kismama tornakat?
Figyelt kérdés
Pár héten belül megerkezik a kisbabank, sajnos a terhességen alatt nem volt külön időm vagy energiám tornázni, azért nagy ritkán csináltam, havonta egyszer, kétszer, de van egy kutyánk akivel napi 4-6km sétáltam, sétálok még most is, csak már inkább a 4 et, azt olvastam a mozgás segít a terhesség alatt és a szülésnel is nagy szerepe van, szeretném úgy erezni, hogy azért tettem is a dologért, és ez elég mozgás egy terhesség alatt.2021. jan. 3. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!