Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen az EDA? Milyen más...

Milyen az EDA? Milyen más fájdalomcsillapítási módszer van?

Figyelt kérdés
Mikor kell kérni, hogyan adják be, meddig hat? Hat egyáltalán, van értelme? Nekem elég kemény első szülésem volt, és a vége felé ordibáltam, hogy adjanak valami fájdalomcsillapítást, amikor a szülésznő már mosolyogva mondta, hogy minek, amikor már mindjárt végeztünk. És tényleg akkor már gyorsan jött a baba. Előtte viszont lehet, hogy megúszhattam volna az erős fájásokat. Vagy nem?
2008. dec. 1. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:
alltalaban mar nem adnak akkor mikor mar nem soka megszuletik a baba!]en EDAVAL szultem de,en ereztem minden fajast mellete! nekem pl jottek be a vajudoba hogy itt van az a doki aki adja ezeket kerem e? mondom en nem kerem, aztan vagy 3-4 szer viszajottek hogy kerjem, aztan akkor se kertem, es a doki jott be azzal hogy kerjem,es igy kertem! de minden egyes fajast ereztem, de viszont a nyomas\t azt nem ugy kellet szoszerint mondom kinyomtak belolem a lanyomat! jaa es ez masfel eve volt mikor szultem de a zidovaltozasra iszonyuan faj a derekam!
2008. dec. 1. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én hosszan vajúdtam, ráadásul éjjel, alvás helyett, úgyhogy 12 óra után kértem, és kaptam. Csúcsszuper volt, pikkpakk beadták, 5-10 perc múlva már semmi sem fájt, de a nyomásinger az megvolt rendesen, innentől hatalmas élmény volt a szülés, pontosan éreztem, mikor nyomjak. Szerintem nagyszerű dolog az EDA, és nekem egy hónap után nem fáj, nyoma sem volt.
2008. dec. 1. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Én érzéstelenítés nélkül szültem, közel 12 órás ajúdás után. szerintem, nincs annál szebb dolog, mikor az ember érzi, hogy megszenved a babáért. második babámat várom, és most sem fogok kérni. szerintem ki lehet bírni fájdalomcsillapítás nélkül is...
2008. dec. 2. 08:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. Én szurit kaptam a fenekembe, meg gázt szívattak. Egyik se jött be.
2008. dec. 2. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!