Milyen az EDA? Milyen más fájdalomcsillapítási módszer van?
Figyelt kérdés
Mikor kell kérni, hogyan adják be, meddig hat? Hat egyáltalán, van értelme? Nekem elég kemény első szülésem volt, és a vége felé ordibáltam, hogy adjanak valami fájdalomcsillapítást, amikor a szülésznő már mosolyogva mondta, hogy minek, amikor már mindjárt végeztünk. És tényleg akkor már gyorsan jött a baba. Előtte viszont lehet, hogy megúszhattam volna az erős fájásokat. Vagy nem?2008. dec. 1. 17:33
1/4 anonim válasza:
alltalaban mar nem adnak akkor mikor mar nem soka megszuletik a baba!]en EDAVAL szultem de,en ereztem minden fajast mellete! nekem pl jottek be a vajudoba hogy itt van az a doki aki adja ezeket kerem e? mondom en nem kerem, aztan vagy 3-4 szer viszajottek hogy kerjem, aztan akkor se kertem, es a doki jott be azzal hogy kerjem,es igy kertem! de minden egyes fajast ereztem, de viszont a nyomas\t azt nem ugy kellet szoszerint mondom kinyomtak belolem a lanyomat! jaa es ez masfel eve volt mikor szultem de a zidovaltozasra iszonyuan faj a derekam!
2/4 anonim válasza:
Én hosszan vajúdtam, ráadásul éjjel, alvás helyett, úgyhogy 12 óra után kértem, és kaptam. Csúcsszuper volt, pikkpakk beadták, 5-10 perc múlva már semmi sem fájt, de a nyomásinger az megvolt rendesen, innentől hatalmas élmény volt a szülés, pontosan éreztem, mikor nyomjak. Szerintem nagyszerű dolog az EDA, és nekem egy hónap után nem fáj, nyoma sem volt.
3/4 anonim válasza:
Én érzéstelenítés nélkül szültem, közel 12 órás ajúdás után. szerintem, nincs annál szebb dolog, mikor az ember érzi, hogy megszenved a babáért. második babámat várom, és most sem fogok kérni. szerintem ki lehet bírni fájdalomcsillapítás nélkül is...
4/4 anonim válasza:
Szia. Én szurit kaptam a fenekembe, meg gázt szívattak. Egyik se jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!