Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lesz tejem ha: szülés előtt...

Lesz tejem ha: szülés előtt még mindig nem duzzadt be a mellem? Mit tegyek hogy legyen tejem ?

Figyelt kérdés

C méretű melleim vannak, vagyis nem túl kicsik.

Ráadásul elég mirigyesek -onnan tudom h voltam korábban(1éve) emlővizsgálaton és ott mondták.

A terhességem elején érdekes hogy bevoltak duzzadva a melleim, mint mindig mensi előtt. De kb.a 3dik hónaptól kezdődöen leapadtak🤦.

A kérdésem ez normális lehet?

Nállatok h volt, és mit tegyek h legyen tejem?

2020. dec. 31. 06:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is C kosaras,mirigyes. Nem lett egyszer sem tejem. Nem is értem. Egyszer lefejtem 50 perc alatt egy evőkanálnyit. Pár ml. De várd ki,előre ne aggódj. Majd meglátod. Nem tudod befolyásolni előre
2020. dec. 31. 15:29
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2021. jan. 1. 13:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt megduzzadva egyik babanal sem.

Elsot 2 evig szoptattam, masodik ket honapos most, napi 1 liter felesleget fejek le.

Nekem igazan 2 hetes koraban lovellt be, de elotte is volt tejem.

Nem engedtem, hogy kapjon potlast, egyiknel sem. Pedig a masodik eleg pici volt, 2800 gramm. De a harmasik napon mar 50 ml-eket szopizott. A szobatarsaim babai 10-20-at, ok adtak potlast.

Szerintem ez a kulcs, marmint hogy nem kell potolni az elejen, aztan persze ha nagyon nem hizik a baba, vagy ne adj Isten fogy is, az mas. De nehany napig, ha nem kap potlast csak szopizik, abbol baj nem lehet

2021. jan. 1. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!