Lesz tejem ha: szülés előtt még mindig nem duzzadt be a mellem? Mit tegyek hogy legyen tejem ?
C méretű melleim vannak, vagyis nem túl kicsik.
Ráadásul elég mirigyesek -onnan tudom h voltam korábban(1éve) emlővizsgálaton és ott mondták.
A terhességem elején érdekes hogy bevoltak duzzadva a melleim, mint mindig mensi előtt. De kb.a 3dik hónaptól kezdődöen leapadtak🤦.
A kérdésem ez normális lehet?
Nállatok h volt, és mit tegyek h legyen tejem?
Nekem sem volt megduzzadva egyik babanal sem.
Elsot 2 evig szoptattam, masodik ket honapos most, napi 1 liter felesleget fejek le.
Nekem igazan 2 hetes koraban lovellt be, de elotte is volt tejem.
Nem engedtem, hogy kapjon potlast, egyiknel sem. Pedig a masodik eleg pici volt, 2800 gramm. De a harmasik napon mar 50 ml-eket szopizott. A szobatarsaim babai 10-20-at, ok adtak potlast.
Szerintem ez a kulcs, marmint hogy nem kell potolni az elejen, aztan persze ha nagyon nem hizik a baba, vagy ne adj Isten fogy is, az mas. De nehany napig, ha nem kap potlast csak szopizik, abbol baj nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!