Budapesten mely kórházakban járhat be apuka a gyermekágyas kórterembe látogatni?
Nagyon jól látod utolsó.
Én vagyok a jános kórházas. Igaz én külön szobát kértem, így jó volt, de hát az tényleg szörnyű, hogy szoptatsz és egy idegen pasi nézi...mert valaki mindig szoptat és a valakinél mindig vannak. Meg eleve, annyira lepukkant az ember szülés után, ne legyen már ott idegen.
08.14. 12:30-as
Én mondjuk az Istvánban szültem és tényleg az jött aki akart,de pl. nekem olyanok voltak a szoba társaim, hogy a látogatóik mindig bekopogtak(mert ilyenkor mindig becsuktuk az ajtót, egyébként nyitva volt), és ha valaki épp szoptatott vagy fürdött, öltözött akkor kiszoltak hogy várjanak, vagy kimentek ők.Sőt mivel nekem sürgősségi császárom volt reggel 10ig feküdnöm kellett mesztelenül, csak egy lepedővel takartak le, és akkor is oda figyeltek a szobatársaim, hogy senki ne nyisson ránk aki látogató!
De biztos vannak olyanok akik erre nem figyelnek oda.Én pl. örültem, hogy bármikor bárki jöhetett hozzám,és a párom is bent volt szinte reggeltől-estig.Legalább gyorsabban eltelt az a 4 nap, mert már alig vártam hogy haza jöhessünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!