Nem korai még? Minden vágyam egy baba.
Persze,tudom,h még nem lehet,ezért nem is tervezzük.Csak arra voltam kíváncsi,normális-e ha ilyen fiatalon vágyom már rá.Nem mondtam a páromnak se,meg nem is fogom,csak ha már aktuális lehet a baba.
Csak olyan sokat eszembe jut..Főleg mióta elmentem egy jósnőhöz és ikreket jósolt nekem 1éven belülre...
Tehát akkor a válaszokból ítélve,egyáltalán nem baj,h olyan sokat eszembe jut..
Köszike
hú, ezzel a jósnős dologgal vigyázni kell...magyarán hazudnak, de te tudod...A nővérem majdnem elvált egy jósnő miatt, és mára boldog, és tök az ellenkezője történt.
Ha már önmegismerésre vágysz valamilyen formában, akkor a kineziológiát ajánlom... De nem ez a téma. :-)
egyébként normális, h előjött az anyai ösztön.
Én 18 éveskorom óta készülök rá,és most 1 éve próbálkozunk, azóta meg vannak a körülmények,h jöhet, most vagyok 24, de sajna még nem sikerült...
:) Ari vagy h érdeklődsz,pedig már milyen rég tettem fel a kérdést...Nincsenek még... :( sajna.Vendéglátós vagyok,úh akkorra tervezünk a babákat mikor már nem lehet bent dohányozni,hogy tudjak dolgozni terhesség alatt is:)
Megírom ha lesznek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!