36 hetes terhes vagyok . Elég sokat görcsöl a hasam és nagyon rosszul alszom , alig tudok pihenni . Az orvosom azt mondta , esténként nyugodtan igyak meg két deci vörösbort hátha attól jobban tudok pihenni. Na igenám , de ha közben megindul a szülés és bármilyen gyógyszer kellene esetleg szülés közben akkor azt nem fogja befolyásolni az alkohol? Mert ugye alkohol és gyógyszer együtt sose jó . Illetve alkohol szagúan megyek majd szülni .... ?!
Én a bortól pl sugárban hányok, teljesen függetlenül attól, hogy mennyit iszok, hiába minőségi bor. Nem tudom mi van benne, vagy nálam mi nem stimmel, de ha bort iszok, én garantáltan hányni fogok. Szóval én ezzel a tanáccsal pl segget törölhetnék, még ha egyáltalán meg is fontolnám, hogy igyak terhesség alatt.
Nekem
2020. dec. 27. 15:43
12/17 anonim válasza:
Lemaradt a vége: nekem a sima meleg zuhany jött be.
2020. dec. 27. 15:44
13/17 anonim válasza:
Barátnőmnek is most 36.hèten mondta a doki,h ne szedjen annyi magnéziumot,inkább,ha feszül esténként 1 dl vörösbor és zuhanyzás.Én 3 gyereket szültem,de soha egyik doki sem mondta ezt.Érdekes amúgy.Tudtam én is ezt az alkoholos infúziós dolgot is,de hát olyan is volt régen,hogy nyugtatókkal tömték a kismamákat.Ehhez képest 1 dl vörösbor semmi...Én nem bírtam volna a bort,de már utolsó hónapban inkább pihentem,zuhanyoztam,mint bármihez nyúljak,elfogadtam,hogy készül a testem a szülésre.Magnézium már ilyenkor tiltólistás volt a magzatvédő vitaminnal együtt.
2020. dec. 27. 16:49
14/17 anonim válasza:
A meleggel is vigyázni kell, mert alhasi vérbőséget okoz. Koraszülés veszélye esetén kontraindikált.
2020. dec. 27. 17:12
15/17 anonim válasza:
1 deci borról beszélünk.
1 óra alatt kiürül a szervezetből.
Mire oda kerül a sor, hogy beértek a kórházba stb se szaga, se hatása nem lesz, nyugalom.
Gyógyszert se úgy adnak, hogy beteszed a lábad és már adják.
Felveszik az adatokat, fél óra ctg, hogy, tényleg szülsz e stb.
Ettől nem kell félned.
2020. dec. 27. 17:42
16/17 anonim válasza:
#7 mikor a hülyeség szorgalommal párosul. Alkoholszindróma az alkalmankénti 1 deci bortól, mi?🤦♀️
Ezért is szeretem ezt a gyk-t, itt mindenki okosabb mint az orvosok, mert hát gyk-s Mancika csak tudja, hogy az orvos "hülyeséget tanácsol".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!