Szules utan fajdalmas eggyuttlet?
Figyelt kérdés
4 honapja szultem termeszetes uton gatmetszessel, es azota nem tudtam normalisan egyutt lenni a ferjemmel. Ugy erzem meg szukebb lettem mint szules elott. Kb 2-3 cm re fer be es elegge faj, ugyhogy nem is erolteti mert nem akar nekem fajdalmat okozni :( pedig sikositot is hasznaltunk. A 6 hetes kontrollon minden rendben volt. Hallottam olyanrol hogy van aki lidokain kenocsot hasznalt. Azt lehet belsoleg is alkalmazni? Termeszetesen fogok menni orvoshoz de csak januarban akarok idopontot kerni. Mas is jart hasonloan? Meddig tart ez?2020. dec. 27. 13:10
11/11 A kérdező kommentje:
En nekem a vagas helye nem erzekeny, frontra se, meg egyuttletkor sem erzem hogy fajna, de lehet hogy megis amiatt van. :/
2021. jan. 2. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!