Szules utan fajdalmas eggyuttlet?
Mi kb. 3 hónap után voltunk együtt először. Olyan volt, mintha még szűz lennék, fájt, horzsolt, feszített, égett. A méhszájam sokáig nagyon tágnak éreztem, kb. fél évig érzékeny volt. Folyamatosan azt éreztem, hogy még bennem van a cérna, és csak az tartja össze a gátamat. Az orgazmusaim olyan intenzív lüktetéssel jártak, hogy az egész alhasam görcsölt. Kicsit furán varrtak össze, egy kis darab "hús" kilóg, útban van azóta, ami szintén sokáig zavart. De ahhoz képest, hogy azt mondták, nagyon nagyot kellett vágni rajtam, szépen összeforrt, bár csak 2 hónap után mertem megnézni, addig olyan rossz, rücskös tapintású volt és duzzadt. Egy ideig nem is nagyon tudtam élvezni a szexet, nagyon gusztustalannak láttam magam.
Egy éves a gyerek, ezekből a dolgokból már kb. semmi nem maradt, bár néha még mintha éreznék valami szurkálást a hüvelyemben. De ez nem befolyásolja az együttléteket.
Sajnos vannak dolgok a szülés körül, amikről senki nem beszél...
Csatlakozom... Ugyanezeket érzem csak annyi különbséggel, hogy én már 7 hónapja szültem.
Kedvem az lenne, de egyszerűen fáj.. Januárban tervezek az orvoshoz visszamenni, de elvileg minden rendben.
Egyébként a 3 hónapos próbálkozás óta már javult a helyzet, de még mindig nem az igazi :(
Ahh nagyon sajnalom :(
Nekem meg annyi hogy szules utan volt egy kis gyulladasom, arra kaptam kupot, viszont a felhelyezes egyaltalan nem faj, nem tudom az eggyuttlet miert🤷🏼♀️😔
Nekem is 6 honap kellet és a hozzátáplálás.. A rohadt prolaktin miatt nem voltam elég nedves sem..meg intimtorna.
És nekem 2 db öltésem volt. Türelem, türelem, sok petting. Jobb lesz, tuti.
Első gyerek után én is így voltam, majdnem fél év telt el, mire normálisan tudtunk szexelni.
A másik kettővel 5-6 hét után nem volt gond (előtte nem próbáltuk).
Nem tudom, mennyire befolyásolja, de azért megemlítem, az elsővel vágtak, a másik kettőt gátvédelemmel szültem. (Minimálisan kellett akkor is varrni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!