Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Váltsak kórházat, ha hányinger...

Váltsak kórházat, ha hányingerem van a maszkviseléstől?

Figyelt kérdés

Alapjáraton nem viselem jól a maszkot, és ha több órán keresztül rajtam van, akkor meg a hányinger is elkap. Viszont a kórházban szülésnél meg vajúdásnál kötelező a maszk, mert azt hiszik állatok vagyunk. 154 cm vagyok, a baba több, mint 4 kiló, nem lesz meg egyhamar a gyerek.

Egyáltalán vannak olyan kórházak, ahol szülésnel nem kell maszk?

2020. dec. 26. 13:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Bár csak márciusban fogok szülni, de rám aztán nem fogják adni a maszkot, az hótziher. Meg is etetném azzal, aki megpróbálja.
2020. dec. 26. 17:38
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Szenteste szultem,nem kellett nekem. Apanak igen.
2020. dec. 26. 17:50
 13/17 anonim ***** válasza:
20%

Nálam kötelező volt szeptemberben.

Hiába van a szülésznőn és az orvoson is attól még elfertőzheted őket ha nincs rajtad maszk. Lihegsz stb..

2020. dec. 26. 21:12
 14/17 anonim ***** válasza:
45%

"Viszont a kórházban szülésnél meg vajúdásnál kötelező a maszk, mert azt hiszik állatok vagyunk"

Milyen szép, logikus következtetés! Egyedül sikerült összehozni vagy valaki segített benne?

2020. dec. 27. 00:25
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk arra nagyon kiváncsi lennék, hogy mégis mit csinálnak, ha anyuka az embertelen kínok közepette leveszi a maszkot, mert esetleg szeretne levegőt kapni...? Elzavarják, hogy szülje meg a sarki bokorban, vagy otthagyják egyedül, hogy oldja meg, ahogy akarják? Netalántán visszatolják belé a gyereket, esetleg erőszakkal visszateszik rá? Azért ez már több, mint nevetséges, hogy vajúdás, szülés közben, mikor alapból is alig kapsz levegőt a fájdalomtól, még ezt a szart is húzzák magukra szerencsétlenek..

Vegye fel az orvos meg a bent levő kórházi dolgozók, de legalább szülni hadd lehessen már “normálisan”!

2020. dec. 27. 03:18
 16/17 anonim ***** válasza:
68%
ott a vér, a pisi-kaki, hányás... de biztos az a szar fogja megakadályozni a fertőzést. Annyira unom már amit tolnak, de az a legszomorúbb, hpgy valaki ezt el is hiszi és még helyesel is...
2020. dec. 27. 13:43
 17/17 anonim válasza:
60%
Ki volt az az elmebeteg aki kitalálta hogy maszkban kell szülni azért a lóf@sznak is van vége
2020. dec. 28. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!