Váltsak kórházat, ha hányingerem van a maszkviseléstől?
Figyelt kérdés
Alapjáraton nem viselem jól a maszkot, és ha több órán keresztül rajtam van, akkor meg a hányinger is elkap. Viszont a kórházban szülésnél meg vajúdásnál kötelező a maszk, mert azt hiszik állatok vagyunk. 154 cm vagyok, a baba több, mint 4 kiló, nem lesz meg egyhamar a gyerek.
Egyáltalán vannak olyan kórházak, ahol szülésnel nem kell maszk?
2020. dec. 26. 13:30
1/17 anonim válasza:
Szegeden nekem nem kellett. Férjemnek igen. Novemberben szültem
2/17 anonim válasza:
Vegyél fel dísznek egy ilyet:
3/17 anonim válasza:
Sajnos kötelező. Nekem 2 hete volt császárom, ott is rajtam kellett lennie. De rosszul lettem ahogy be adták az érzéstelenítőt így le húzták rólam.
4/17 anonim válasza:
Hiába váltasz. Mindenhol kötelező.
6/17 anonim válasza:
Nem mindenhol kötelező. Válts, ha úgy érzed. Én sem szülnék maszkban, ahol fogok, ott nem is kell.
De ha kéne, se venném fel, ragasszák rám, ha nem tetszik nekik
7/17 anonim válasza:
Ha van rá lehetőség, válts. Nem mindenhol kötelező.
9/17 anonim válasza:
Nem kötelező mindenhol, nekem sem kellett.
10/17 anonim válasza:
Alapból kötelező a legtöbb helyen, de azt olvastam, nem szólnak érte, ha nagyon szarul vagy és lehúzod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!