Támogatnátok, hogy január 11-el minden koronavírus
elleni védelem miatt hozott szabályt függesszenek fel a
maszkviselésen kívül?
Figyelt kérdés
Tehát mindent ami most él kezdve az éjszakai kijárási tilalommal, akkor az egy háztartáson belül tartozkodó létszámkorlát feloldása, a temetési létszámkorlát feloldása, a középiskolák újbóli megnyitása, a futball meccsekre nézők beengedése, stb...
Nyilván a maszkviselés zárt terekben az egyedüli ami maradna.
Számomra telllllljesen mindegy mi van, engem egyedül a maszk érint kicsit, annak meg még örülök is
2020. dec. 26. 12:21
3/24 anonim válasza:
Igen, fejezzük be a cirkuszi előadást végre. Már unalmas.
2020. dec. 26. 12:31
4/24 anonim válasza:
Annak örülnék, ha végre kinyithatnának a konditermek.
2020. dec. 26. 12:31
5/24 anonim válasza:
De akkor az osztrákok is töröljék el a faxXxba a 0-24-es tilalmukat, hogy végre kimehessek a haverokhoz Bécsbe! 😦
2020. dec. 26. 12:48
6/24 anonim válasza:
Kiegészíteném annyival, hogy a maszkviselést is töröljék el.
2020. dec. 26. 12:53
7/24 anonim válasza:
Amit hoztak intézkedéseket, abból engem kb. semmi nem érintett, úgyhogy engem egyáltalán nem korlátoztak, nem is zavar, felőlem maradhatna egész évben. Max. annyi hogy a boltba maszkban megyek, na bumm.
2020. dec. 26. 13:13
8/24 anonim válasza:
#8: Ó, én vállalnám ezt az egyességet, hol írjam alá?
2020. dec. 26. 13:13
9/24 anonim válasza:
Én túl vagyok rajta hiába a sok korlátozás, mégis azt mondom hagyjuk már a cirkuszt.
10 éve is voltam influenzás meg annyi mindent elkaptam régen is, ezt is elkaptam,kifeküdtem, de ezért nem akarok úgy élni mint egy élőhalott, csak a munka meg a döglés...
2020. dec. 26. 13:17
10/24 anonim válasza:
#8-nak:
Már áprilisban elkaptam, és nem volt semmi extra, egy menstruációt százszor rosszabbnak élek meg. Ami most van, az nem állapot életmód szempontjából és röhejesnek tartom, hogy tőlem vesznek el mások rettegése miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!