Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit éreztetek, mikor megláttát...

Mit éreztetek, mikor megláttátok a babátokat először?

Figyelt kérdés
Sírtatok, vagy akkor még nem? Néztem amit ma belinkelt az egyik hozzászoló a Kandász kérdésre, és szégyen nem szégyen, csak úgy potyogtak a könnyeim, pedig nem vagyok sírós tipus. Viszont azt vettem észre, hogy az anyukák, nem sírtak, amikor a kezükbe adták a picit.
2008. dec. 1. 09:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%
A kedves otthonszülő anyukának üzenem,h a khz nem személytelen és rideg.Én olasz számokat hallgattam végig,1 személyes a szülőszoba,nem fehérek a falak,és nem volt se láblekötés,se sürgetés,se semmi.És inkább legyen rideg,mint,h FELELŐTLENÜL veszélynek tegyem ki a babámat(vagy a "gondos"Geréb Ágnesre bízzam).Nekem 2 gyerekem van,és mindkét esetben bizony elsírtam magam,és csak öleltem,öleltem a babámat.Semmihez nem hasonlítható érzés,melegség,aggódás,szeretet,büszkeség tölti el az embert a pici iránt.Kívánom,h mihamarabb átélhesd ezt az érzést!!!
2008. dec. 1. 14:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is ellenzem az otthon szülést hiszen amikor én szültem, aznap 12 császár lett, ebből 3 volt programozott a többi baba a komplikáció miatt került a műtőasztalra.Akinek otthon akad fel a baba az mit csinál?Akinek otthon van a nyakára tekeredve a zsinor az hogyan számol el a lelkiismeretével?

Amúgy a kérdésre válaszolva:

Programozott császárral szültem, és féltem a sok hiedelem miatt, hogy a császárosok nem tudnak felnőni a feladathoz meg hasonló fságok.

Amikor oda emelték a kisbabámat az arcomhoz üvöltött és ahogy meghallotta a hangom és puszilgattam már csak biggyesztette a pici száját és panaszkodott de el nem tudom mondani azt az érzést amikor végre 10 hónap után találkozhattam azzal a kis emberrel aki mostmár mindig itt lessz velünk és kitölti az életünket!!

Nem sírtam, de egy görögdinnye volt a torkomban és úgy beszéltem hozzá elcsukló hangon....amikor kitoltak a műtőből és ott volt a folyosón a családom csak azt tudtam ismételgetni, hogy : "Láttátok, láttátok milyen gyönyörűűűű????"

Csodálatos érzés, hisz hozzátok tartozik már annyira régóta :o)

Könnyű szülést kívánok

3,5 hónapos kisfiú anyukája

2008. dec. 1. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!