Mit éreztetek, mikor megláttátok a babátokat először?
Én is ellenzem az otthon szülést hiszen amikor én szültem, aznap 12 császár lett, ebből 3 volt programozott a többi baba a komplikáció miatt került a műtőasztalra.Akinek otthon akad fel a baba az mit csinál?Akinek otthon van a nyakára tekeredve a zsinor az hogyan számol el a lelkiismeretével?
Amúgy a kérdésre válaszolva:
Programozott császárral szültem, és féltem a sok hiedelem miatt, hogy a császárosok nem tudnak felnőni a feladathoz meg hasonló fságok.
Amikor oda emelték a kisbabámat az arcomhoz üvöltött és ahogy meghallotta a hangom és puszilgattam már csak biggyesztette a pici száját és panaszkodott de el nem tudom mondani azt az érzést amikor végre 10 hónap után találkozhattam azzal a kis emberrel aki mostmár mindig itt lessz velünk és kitölti az életünket!!
Nem sírtam, de egy görögdinnye volt a torkomban és úgy beszéltem hozzá elcsukló hangon....amikor kitoltak a műtőből és ott volt a folyosón a családom csak azt tudtam ismételgetni, hogy : "Láttátok, láttátok milyen gyönyörűűűű????"
Csodálatos érzés, hisz hozzátok tartozik már annyira régóta :o)
Könnyű szülést kívánok
3,5 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!