Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után kell feküdni?

Szülés után kell feküdni?

Figyelt kérdés
Hüvelyi szülés után,meddig nem lehet fel állni a kismamának? Illetve meddig nem lehet enni?
2020. dec. 17. 11:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, minden oké lesz, előbb-utóbb úgyis kibújik a baba, remélem karácsonyra már otthon lesztek. Engem indítottak egyébként, semmi kellemetlent nem tudnék róla mondani, úgyhogy bárhogy is lesz ne izgulj és főleg ne sírj, már csak pár nap! Könnyű szülést ☺️
2020. dec. 17. 14:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 napig voltam bent, 41+3on szültem 😏 kitartást. Mondjuk én nem voltam olyan rosszul lelkileg, vártam, hogy jöjjön a babám, közben hallgattam ahogy pletykálnak. :D
2020. dec. 17. 14:33
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

Kis híján állva szültem meg :D Állva vajúdtam, és már tolófájások voltak, amikor a szülésznő végül felfektetett a szülőszékre. Aztán pillanatok alatt kibújt a baba, egyből rám fektették, és még azt a 20 percet, amíg a méhlepény is távozott azt ott fekve töltöttem, aztán babával a kezemben lepattantam a szülőszékről az ágyra (ott volt szemben), és ott feküdtünk 2 órát, amíg az aranyóra volt. Onnan is szintén lábon mentünk át már a szobába. Én nagyon kis virgonc voltam, mindenfelé mászkáltam már aznap, vérzést leszámítva kb nem éreztem semmit abból, hogy akkor szültem pár órája. Aranyerem jött ki, amiatt volt kellemetlen csak leülni, de még az is csak enyhe kellemetlenség volt.

Délelőtt fél 11-kor született meg a lányom, mire hozták az ebédet (1-kor) én már fél kórházat meg tudtam volna enni. Hiánytalanul betoltam mindent, amit adtak, pedig amúgy elég emberes adag volt.

2020. dec. 17. 14:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ügyeletben szültem reggel fél 7 kor vittek be. Előző éjjel persze semmit nem aludtam mert ment otthon a vajúdás. 12:40kor megszületett a lányom. Utána jött az aranyóra aztán mondta a hölgy aki ott volt h most mehetünk zuhanyozni párom segített meg volt kapaszkodó is ha hirtelen megszédülök vagy valami. Aztán kérdezték h áttudok e menni a gyermekágyi osztályra vagy áttoljanak én magamtól mentem, nővérke segített hozni a cuccokat. Babát picit elvitték mondták h pakoljak ki nyugottan és picit pihenjek le. Ugye ez már ott az edédidő után volt, úgy is számoltam h várni kell az evéssel a vacsoráig mert semmi étel nem volt a csomagomba és akkor bejött egy nővér h hozott nekem egy adaggal az ebédből. Olyan cuki volt tök jól esett nem is gondoltam h ilyen rendesek az ott dolgozók mert állami kórházról sok rosszat hall az ember. De ott ahol én szültem mindenkinek le a kalappal. ❤️
2020. dec. 17. 19:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Csak az aranyóra alatt feküdtem. Utána felvittek az osztályra kicsit pihentem és mentem is zuhanyozni. Majd még a csomagomért is lekellett sétálnom a portára.

Kicsit nehéz volt, szédültem rendesen.

2020. dec. 17. 19:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Én hajnali 2kor szültem, 4ig velem volt a férjem és a fiam. Majd 4től 6ig maradtam egyedül pihenni a szülőszobán. Ez alatt nem kelhettem fel. 6kor is csak tolókocsival toltak át az osztályra, nem mehettem, pedig simán tudtam volna. Reggel 8kor volt benn a doki, akkod engedte meg, hogy egyek. (Egyébként előző nap nem ehettem semmit szó szerint).

2019áprilisában volt.

2020. dec. 18. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!