Szülés után kell feküdni?
Kis híján állva szültem meg :D Állva vajúdtam, és már tolófájások voltak, amikor a szülésznő végül felfektetett a szülőszékre. Aztán pillanatok alatt kibújt a baba, egyből rám fektették, és még azt a 20 percet, amíg a méhlepény is távozott azt ott fekve töltöttem, aztán babával a kezemben lepattantam a szülőszékről az ágyra (ott volt szemben), és ott feküdtünk 2 órát, amíg az aranyóra volt. Onnan is szintén lábon mentünk át már a szobába. Én nagyon kis virgonc voltam, mindenfelé mászkáltam már aznap, vérzést leszámítva kb nem éreztem semmit abból, hogy akkor szültem pár órája. Aranyerem jött ki, amiatt volt kellemetlen csak leülni, de még az is csak enyhe kellemetlenség volt.
Délelőtt fél 11-kor született meg a lányom, mire hozták az ebédet (1-kor) én már fél kórházat meg tudtam volna enni. Hiánytalanul betoltam mindent, amit adtak, pedig amúgy elég emberes adag volt.
Csak az aranyóra alatt feküdtem. Utána felvittek az osztályra kicsit pihentem és mentem is zuhanyozni. Majd még a csomagomért is lekellett sétálnom a portára.
Kicsit nehéz volt, szédültem rendesen.
Én hajnali 2kor szültem, 4ig velem volt a férjem és a fiam. Majd 4től 6ig maradtam egyedül pihenni a szülőszobán. Ez alatt nem kelhettem fel. 6kor is csak tolókocsival toltak át az osztályra, nem mehettem, pedig simán tudtam volna. Reggel 8kor volt benn a doki, akkod engedte meg, hogy egyek. (Egyébként előző nap nem ehettem semmit szó szerint).
2019áprilisában volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!