Szülés után kell feküdni?
Figyelt kérdés
Hüvelyi szülés után,meddig nem lehet fel állni a kismamának? Illetve meddig nem lehet enni?2020. dec. 17. 11:31
1/16 anonim válasza:
Enni is és felállni is azonnal lehet, más kérdés, hogy nyilván az aranyórát még ágyban tölti el az ember nem ugrabugrál. Én a magam részéről kb ahogy leengedtek a szülőszobáról el is mentem zuhanyozni és utána bevertem egy zacsi mekis kaját.
2/16 anonim válasza:
Amikor jól esik. Felállhatsz, ehetsz-ihatsz, amikor akarsz.
Az aranyórát mi is ágyban, fekve töltöttük, utána mentem wc-re. Utána még feküdtem kicsit, mert hulla voltam, de aztán gond nélkül mozogtam.
És amint átkerültünk a szobánkba, farkas éhes voltam. Reggel 7 óra volt, néztem a perceket, mikor hozzák már a reggelit, amit egy perc alatt bevágtam :D
3/16 anonim válasza:
Engem mindkét szülés után elaltattak mert egy helyen annyira erősén tapadt a lepény hogy küretet kellett csinálni mert nem vált le egy része. Így 2 órát feküdnöm kellett az altatás miatt. Utána is kb fel óra volt mire fekvésből ülésbe ülésből állásba sikerült kerülni mert az altatás miatt nagyon szédültem és folyamatosa n összeestem.
4/16 anonim válasza:
Nalunk 2 óra volt az aranyóra.
Addig feküdtem.
Utána pisiltem és zuhanyoztam férjem segítségével, majd saját lábon kellett atmenni a Csecsemősosztályra
Persze előbb is fel lehetett volna állni, gondolom.
5/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok
Nekem a 2 óra alatt hozták be a kajat, ami a kórházi 2 Zsömle, vaj és 1 szelet sajt volt
Persze bevagtam, mert du 5 volt és előző este óta nem ettem, csak szolocukrot...
6/16 anonim válasza:
Az aranyórát (2 óra volt) fekve töltöttem, utána áttoltak a szobámba és lezuhanyoztam. Én utâna jártam-keltem, semmi bajom nem volt, 2 óra alatt szültem gátvédelemmel. Enni viszont csak reggel kaptam, mert este fél 8-kor kerültem a szobába és akkorra már régen kiosztottàk a vacsorát, ráadásul látogatási tilalom volt, így nem tudtak nekem semmit behozni. Még jó, hogy vittem nasit, mert majd éhen haltam.
7/16 anonim válasza:
Nekem mindkétszer akkor lehetett először felkelni mikor pisili akartam menni, de akkor is csak úgy, hogy ott volt egy nővér
8/16 anonim válasza:
A szülőágyról már lábon mentem át az osztályra a babámmal a karomban :)
9/16 anonim válasza:
Nálam nem volt aranyóra, de a szülés után több órát még feküdnöm kellett és megfigyeltek, mert a méhlepény nem vált le egészben. Aztán áttoltak a kórterembe, ez már éjfél körül volt. Mondani sem kell, hulla fáradt voltam, reggel ötig aludtam, akkor hozták a babákat szopizni. De még másnap is sokat feküdtem, mert eléggé megviselt a szülés, előző nap, gyakorlatilag semmit nem ettem és ittam.
10/16 A kérdező kommentje:
Értem. Már nagyon szeretnék szülni! Terminus túllépéssel vagyok bent. Tegnap amikor bejottem,azt mondták,jó a mehszaj értékem,bármikor beindulhat a szules. Úgy néz ki,most még nem akar indulni. Nagyon kivagyok készülve ettől,sirhatnékom van,mindenki babázik én meg nézhetem
2020. dec. 17. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!