Székelési inger lehet szülés előjele?
Figyelt kérdés
40+3 hetes vagyok,holnap be kell feküdnöm a kórházba mert a lányom,nem akar ki bújni,de egyelőre nem indítanak. Az elmúlt egy hétben,minden nap volt laza szekletem, egyszer,gondolom a természetes tisztulási folyamat. Ma nem volt,de cserében, időnként olyan érzésem van mintha,kakilni kellene,illetve enyhén,viszont mensi gorcsok is vannak,keményedést is érzek,szintén enyhe verzióban. Nagyon szeretnek már szülni, ma voltam ctg-n,nem igazán mutatott fájásokat.2020. dec. 15. 15:42
1/15 A kérdező kommentje:
Ilyenkor kicsit nyomok,hátha segít 🤔
2020. dec. 15. 15:51
2/15 anonim válasza:
Ne nyomj, nem segít ha zárt a mehszaj. Ilyenkor csak simán lélegezz, és pl a fitness labdázás, rugózás vagy enyhe guggolasok segítenek. Ne teljesen guggolj le, csak épphogy hajlíts be a terded. Gravitáció jó dolog, az segít.
Szerintem már kezdődik, ez biztosan az lesz.
Az aznapi ctg nekem sem mutatott semmit, mégis rá 6 órára meg is lett a gyerek.
3/15 A kérdező kommentje:
Végül wc-zés lett belőle,mindegy azért még próbálkozom hátha segít...
2020. dec. 15. 16:54
4/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szomorú vagyok,nem akarok kórházba feküdni,de úgy néz ki az lesz belőle.. remélem minél hamarabb ki jön ez a lány 😩
2020. dec. 15. 17:17
6/15 anonim válasza:
Mindkét gyerekemmel váratlanul reggel még Normál fájásmentes ctg
3000 méhszájjal indult később a nap folyamán a szülés.
Székelésinger előtt lesz fájásod..
1.baba
41+1 született
2. Baba
40+2
7/15 A kérdező kommentje:
Már mindennel próbálkozom. Tornáztam át előbb,át mozgatta a testem. Mindent be vetek 😁
2020. dec. 15. 18:21
8/15 anonim válasza:
Kapd el a párod :D
Lehet annyi elég lesz hozzá hogy beinduljon. Ha mégsem, legalább volt egy jó estéd ;)
9/15 anonim válasza:
Hajrá
1. Esetben nálunk a házasélet sem hasznàlt
2. Esetben
3 h-val az együttlét után 2,5 h alatt lett meg a fiam
Drukk
10/15 anonim válasza:
Na miújság kérdező, meglett a baba?😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!