Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van bárki, akinek szülés után...

Van bárki, akinek szülés után szúró érzésű lett a székelés? Többi lent.

Figyelt kérdés

Tudom, orvoshoz kellene fordulnom, de kíváncsi vagyok, hogy ez általános probléma vagy semmiség?

Szülés óta egy ponton szúr ha elmegyek wc-re, elég fájdalmas. Néha érzem néha nem. Ez lehet aranyér? Úgymond "nincs jele" így tanácstalan vagyok. Van akinél ugyanígy volt? Elmúlt vagy mindenképp kezelést igényel? 5. hónapja szültem. Nagyon ritkán ha különösen fáj, van hogy vérzek is picit.

Kérlek ne írjatok olyat, hogy menjek orvoshoz, tervezem - de kíváncsi vagyok.

2017. máj. 27. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Pont ez volt velem is,igaz én csak 5 hete szültem. Nem tudtam beazonosítani,hogy az aranyér vagy a gátmetszés miatt van-e,de volt,hogy sírtam a WC-én annyira fájt. Ami nálam segített az a Stadalax,kicsit meglazította a dolgokat,egy hétig szedtem,aztán abbahagytam. Ez a hét pont elég volt,hogy bármi is volt a baj,volt ideje meggyógyulni,mert azóta nincs ilyen gond. Sem szúrás,sem vérzés.
2017. máj. 27. 22:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez valószínűleg aranyér vagy lehet repedés is,bár az azért hamarabb gyógyul

Mindkettőre az a gyógymód,hogy figyelsz a megfelelő táplálkozásra és sok vizet iszol,hogy ne legyen szorulásod,az alkoholt meg csípős dolgokat meg érdemes kerülni,bár feltételezem még szoptatsz,így ezt felesleges mondani.

Esetleg még paraffin olajat szoktak erre adni,ami segít lazítani a székleten,tehát meggátolja a következő sérüléseket,gyógyszertárban kapható egyébként,és mégse gyógyszer,tehát nem terheli annyira a szervezetet.

egyetlen hátránya,hogy nincs túl jó íze,de elég belőlle egy kiskanálnyi étkezés előtt.

Ha rosszabbodna,akkor orvos,ő tud adni kúpot,kenőcsöt.

2017. máj. 27. 23:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Hasonló érzés,de pisilésnél. 13 hós a lányom,de néha még mindig fáj. Monuralt kaptam rá,nem használt...
2017. máj. 28. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!