35+2 hetes km vagyok. Ez már a szülés jelei?
Figyelt kérdés
Nagyon aggódom mert ma hajnali 4-kor arra ébredtem hogy eléggé fájdogál a hasam volt 3 szor 5 perces és 2 szer 10 perces fájásom, aztán elmúlt gondoltam csak jósló. De ma délután szurkáló nem erős és nem folyamatosan fájdogál és inkább ilyen nehéz érzetem van és volt egy kis barnás folyásom is nemtudom mi lehet ez. Félek ha megindul a baba valami baj lesz. Van aki hasonló időben szülte a babáját? ( 35+2 hétre) ???2017. máj. 27. 17:46
1/8 anonim válasza:
Hivd fel az orvosod vagy szulesznodet. Esetleg bemehetsz vizsgalatra. Valakinel ez normalis szules nelkul, valakinel szulest jelez, valakinel egyebet. Nehez kitotozni igy interneten keresztul hogy nalad melyik van....
2/8 A kérdező kommentje:
Ja és kb 1 hete volt egy kisebb mennyiségű sárgás ragacsos, zselés folyásom az akkor a nyákdugó lehetett?
2017. máj. 27. 17:53
3/8 anonim válasza:
A jósló normális de a barnás folyást én mindenképpen megnézetném, mert az lehet tágulásos vérzés. Nekem 5 hét jóslózás után a vajúdásnál pont a barnázás volt ami reményt keltett bennem 3 nappal a kiírt előtt. Lehet más oka is pl fertőzés vagy akármi, de én megnézetném.
4/8 anonim válasza:
Igen, a vérzés miatt meg kell nézetni!
5/8 A kérdező kommentje:
Voltam a dokihoz és azt mondta hogy farral van a baba és valószínű császár lesz mert nyillok kifelé és nem kockáztatunk. :(
2017. máj. 28. 12:02
6/8 anonim válasza:
Hidd el, mindegy hol jon ki, csak egeszseges legyen :) Attol meg ugyanolyan kisgyerek lesz, mint a termeszetes uton szuletettek :) Nemsokara talalkozhatsz vele :)
7/8 anonim válasza:
Én most vagypk 35+4 és én azt hittem csepeg a magzatviz. Vmi kicsi fertozéstol volt nagyobb folyá. De rogton korházba kuldott a doki,hogy még 35.hét. nem volt semmi, de benn tartottak 2 napot.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztatasokat ma jottem haza a korhaznol mert hetfon bevitek vesegorcsel a kicsi meg bent van jol van ma ultran azt mondtak hogy nagy baba 36 hetesen 3700 gr tippelik
2017. máj. 31. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!