Erős vizsgálat, ill kacsa használata beindithatja a szülést?
Figyelt kérdés
A méhszájam teljesen nyitva, mégis kacsával, ill. erősen vizsgált meg a doki, fájt is rendesen. Ez beindíthatja a szülést a 37. héten?2010. aug. 12. 14:59
11/18 anonim válasza:
Azért mert teljesen nyitva van, nem kell megszülnie.
A hüvelykúpot ne váltsd ki, automatikusan írják fel, én nem használtam, minek, ha nincs bajom?!
Egyébként a 37. hét már nem gázos, bármikor jöhet már a baba, ennyit még elszámolni is tudnak.
Egyébként tudom, h miről beszélsz, az utolsó vizsgálatnál én is elgondolkoztam, h le tudok-e szállni a vizsgálóasztalról..l
12/18 A kérdező kommentje:
Nem is akarom kiváltani a kúpot, mert már irt fel 2x olyan gyógyszert amit nem is lehetne szedni terheseknek....
Azért engedtek haza mert így nyitottan kihuzhatom akár 2 hétig , s inkább itthon feküdjek mint a kórházba...
2010. aug. 12. 20:36
13/18 anonim válasza:
Nekem betöltött 40. héten a méhszájtükrözés indította be, egyébként zárt voltam.
Mennyire vagy nyitva?
14/18 Vilcsianyuja válasza:
Nekem úgy látszik, kivételesen normális dokim van, mert közölte a 40. betöltött héten egyik vizsgálatkor, hogy na most burokmasszázst kapok, utána menstruációszerű fájdalmat és vérzést fogok tapasztalni. De nekem ez se segített, úgy kellett indítani. Csak arra tudok tippelni, hogy sok doki elfelejti közölni a páciensével, ha ilyet csinál. Vagy egyszerűen tényleg durvák. Hát nemtom...
15/18 anonim válasza:
oké,csak nekem teljesen nyitott után,már fél órával a kezembe volt a baba..ezért nem értem
16/18 A kérdező kommentje:
C1111-re vagyok nyitva...s ezért nem értettem minek vizsgált meg olyan dúrván, egész eset fájt a hasam, azt hittem leszakad....Hála az égnek reggelre elmúlt
2010. aug. 13. 12:32
17/18 anonim válasza:
Nekem a keresztanyukámat anno ugy "megvizsgálta" az a b.rom áll.t,hogy beindult a szülés,6 honapos trhes volt,és 4 napig élt szegény kislány:-((((((Ennyi.
18/18 anonim válasza:
C1111 azt jelenti, hogy kb 1 ujjnyi méhnyak,(normál esetben 3 újnyi) teljesen nyitott méhszáj. a szülés előtti utolsó fázis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!