Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után vbac vagy inkább...

Császár után vbac vagy inkább újabb császár?

Figyelt kérdés
Aki ilyen helyzetben volt, hogy volt ezzel? Hisz a vbac-re fel kell készülni lelkileg-testileg. De mi van akkor ha beleéli magát valaki a hüvelyi szülésbe a végén pedig mégis császár lesz belőle. Nem még nagyobb pofára esés, hogy hiába készült, megint nem tudta megcsinálni?
2020. dec. 10. 08:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Megforditom: ha vbac-ot akarsz es nem sikerul, legalabb megprobaltad es soha nem fog ott motoszkalni a "mi lett volna ha" kerdes.

Egyebkent en csak a celra koncentraltam. Ugy voltam vele h ha megis csaszar,azt a reszet az orvos megoldja ahogy megoldotta elsore is, azzal dolgom nincs.

Az elso a baba egeszsege volt, masodik a vbac es a csaszar csak valahol hatul, h jolvan akkor majd esetleg. Hozzateszem azzal mar volt tapasztalatom, tehat egyaltalan nem volt elrettento az sem. Mas kerdes hogy igy utolag olvasom hogy osszenovesek keletkezhetnek, ami valahogy elkerulte a figyelmem.

Termeszetesen szuletett a masodik gyermekem, nekem elmeny volt. Most vagyok tul a harmadik szulesen, termeszetes uton, aki szinten nem johetett volna igy ki, ha a masodik csaszar.

2020. dec. 11. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!