Császár után vbac vagy inkább újabb császár?
Megforditom: ha vbac-ot akarsz es nem sikerul, legalabb megprobaltad es soha nem fog ott motoszkalni a "mi lett volna ha" kerdes.
Egyebkent en csak a celra koncentraltam. Ugy voltam vele h ha megis csaszar,azt a reszet az orvos megoldja ahogy megoldotta elsore is, azzal dolgom nincs.
Az elso a baba egeszsege volt, masodik a vbac es a csaszar csak valahol hatul, h jolvan akkor majd esetleg. Hozzateszem azzal mar volt tapasztalatom, tehat egyaltalan nem volt elrettento az sem. Mas kerdes hogy igy utolag olvasom hogy osszenovesek keletkezhetnek, ami valahogy elkerulte a figyelmem.
Termeszetesen szuletett a masodik gyermekem, nekem elmeny volt. Most vagyok tul a harmadik szulesen, termeszetes uton, aki szinten nem johetett volna igy ki, ha a masodik csaszar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!