Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után vbac vagy inkább...

Császár után vbac vagy inkább újabb császár?

Figyelt kérdés
Aki ilyen helyzetben volt, hogy volt ezzel? Hisz a vbac-re fel kell készülni lelkileg-testileg. De mi van akkor ha beleéli magát valaki a hüvelyi szülésbe a végén pedig mégis császár lesz belőle. Nem még nagyobb pofára esés, hogy hiába készült, megint nem tudta megcsinálni?
2020. dec. 10. 08:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

Nincs tapasztalatom, de komolyan mondom ha a 39.hétig nem születik valahogy meg majd a kövi babám, akkor indítás lesz vagy nem tudom.

Nem engedek még egy terminus túllépést, borzasztó sok problémánk lett...

2020. dec. 10. 08:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én beleéltem magam és el is sírtam magam, amikor közölték, hogy megint császár.

Így utólag úgy állnék hozzá, hogy lesz, ami lesz. Nem élném bele magam. Mindkettő mellett van pro és kontra.

2020. dec. 10. 08:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez elaő sorban az adott helyzettől függ.

Pl az én esetem. Elsővel indítottak, 8.órában sürgősségi császár lett.

Másodiknál nagyon készültem a természetes szülésre, de a hegemet 2 mm tartotta, emellett nagyon durva összenövéseim voltak. egyenesen toltak a műtőbe. Ha akartam volna se tudtam volna természetesen szülni.

Most épp holnap császároznak a 3.babával. Itt is szarakodik a hegem, biztos van összenövés, a baba kisebb kevesebb a vizem bélgyulladásom van.. 🤷‍♀️

2020. dec. 10. 08:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lelkileg mindkettőre felkészíteni magad. Készülj sima szülésre, de tudatosítsd, hogy erősen benne van a pakliban a császár is. Hogy ne érjen meglepetésként, ne érintsen rosszul, hiszen erre IS készültél
2020. dec. 10. 08:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Engedték volna a vbac-t, de a kiírás napján produkált a lányom egy elég gyenge NST-görbét, ezért a főorvos megvizsgált. Arra jutott, hogy még nagyon fent van, nem "tervez" még elindulni magától, azt viszont nem kellene megkockáztatni, hogy romoljanak az értékek, és valami gond legyen. Ezért még aznap megcsászároztak. Nekem mondjuk nem jelentett semmiféle lelki kálváriát ez, fiammal végigcsináltam a császárt és az azt követő felépülést is. Csak tudomásul vettem a dolgot. Van két szép egészséges gyerekem, csak ez számít :)
2020. dec. 10. 09:00
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Én biztos másodjára is a császárt választanám. Minek menjen ott lent is szét ha már a hasamon keletkezett sérülés?
2020. dec. 10. 09:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok mondjuk én kicsit se tekintek élményként a szülésre, tehát én abszolút a lelki rész nélkül írtam a véleményem.
2020. dec. 10. 09:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jó volt úgy, hogy megbeszéltük az orvosommal, hogy ha szépen halad magától, akkor természetes, ha nem, akkor császár, de biztos nincs túlhordás meg oxitocin. Végül császár lett, amikor épp befértem a műtőbe, mert semmi nem tágultam és már 8 órája elfolyt a magzatvíz.
2020. dec. 10. 09:11
 9/11 anonim ***** válasza:
30%
Tamogato orvos kell hozza, aki tenyleg hisz benne, es nemcsak hiteget, ezt a statisztikajabol lehet objektiven megitelni. Vagy a masik lehetoseg ugyeletben szulni, kitolasra beerve. Erdemes a hegszetvalasi statisztikat megnezni, hogy valojaban mekkora esely van ra. Baratnom surgossegi csaszarja utan 16 honappal kesobb jott a kovetkezo baba, az orvosa beszelte ra a vbac-re, ami sikeres is lett.
2020. dec. 10. 09:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az orvosom akarja rám erőltetni a hüvelyi szülést császár után. Nagyon kiakasztott vele, de nem fogom hagyni és még egyszer átélni ugyanazt, programcsászárt akarok és nem engedek.
2020. dec. 10. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!