Mindenkinek beindul oxitocitol a szules? Nem lenne jobb ilyen nagy babaval csaszarozni?
Nálam burkot is repesztettek, de nem folyt el a magzatvíz. Közben azt hittem meghalok, olyan fájásaim voltak, de csak 1 újjnyira tágultam ki. Pénteki napon délutántól kezdődtek a fájások, majd vasárnap délelőtt, mikor már 1 percesek lettek császár lett belőle, mert többször leesett a pici szívhangja. Aztán kiderült a műtét közben, hogy mekóniumos volt a magzatvíz. Nekem uh-ot előtte nem is csináltak 🙄
Ja, és az a durva, hogy 2500g-ra saccolták, aztán 3660g lett, 52 cm
21-es vagyok
Még annyit egy kis tanácsnak, ha nem voltál még ilyenben, hogy ne félj a műtéttől. Minden rendben lesz. Csak utána a következő napokon sokat sétálgass, próbálj majd kiegyenesedni, aztán sokkal hamarabb felépülsz.
Ne aggódj! Nekem se volt fogadott dokim. 2x próbáltak indítani méhszájérlelővel végül császár lett belőle kereken a 41. héten. Pont ma féléves a kisfiam.:)
Őszintén én féltem volna a természetes szüléstől, így megvagyok békélve a császárral. Nálam nem volt semmi vajúdás, nem tágultam semmit se.
Viszont ne agyalj a császáron, túl leszel rajta pikk-pakk a babának pedig biztos nem fog baja esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!