Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenkinek beindul oxitocitol...

123466 kérdése:

Mindenkinek beindul oxitocitol a szules? Nem lenne jobb ilyen nagy babaval csaszarozni?

Figyelt kérdés
40+4napos vagyok tegnap bekellett fekudjek mert keves a magzaz vizem es tegbap mertek a babat 4kg 40dkg. Adtak tegnap meherlelo tabletatt gorcsoltem tole de ennyi. Ma semmit nem adnak holnap megint a tabletatt utana ha az se oxitocin. Bar a varkonyi dr ur azt mondta igy netki csaszar lesz a vege de ez nem biztos.
2020. dec. 8. 14:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nálam burkot is repesztettek, de nem folyt el a magzatvíz. Közben azt hittem meghalok, olyan fájásaim voltak, de csak 1 újjnyira tágultam ki. Pénteki napon délutántól kezdődtek a fájások, majd vasárnap délelőtt, mikor már 1 percesek lettek császár lett belőle, mert többször leesett a pici szívhangja. Aztán kiderült a műtét közben, hogy mekóniumos volt a magzatvíz. Nekem uh-ot előtte nem is csináltak 🙄

Ja, és az a durva, hogy 2500g-ra saccolták, aztán 3660g lett, 52 cm

2020. dec. 9. 14:25
 22/29 anonim ***** válasza:

21-es vagyok

Még annyit egy kis tanácsnak, ha nem voltál még ilyenben, hogy ne félj a műtéttől. Minden rendben lesz. Csak utána a következő napokon sokat sétálgass, próbálj majd kiegyenesedni, aztán sokkal hamarabb felépülsz.

2020. dec. 9. 14:28
 23/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat
2020. dec. 9. 15:27
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj! Nekem se volt fogadott dokim. 2x próbáltak indítani méhszájérlelővel végül császár lett belőle kereken a 41. héten. Pont ma féléves a kisfiam.:)

Őszintén én féltem volna a természetes szüléstől, így megvagyok békélve a császárral. Nálam nem volt semmi vajúdás, nem tágultam semmit se.

Viszont ne agyalj a császáron, túl leszel rajta pikk-pakk a babának pedig biztos nem fog baja esni.

2020. dec. 9. 16:57
 25/29 anonim ***** válasza:
Beszélj az orvosoddal.Oxitocin valakinek segit szülésbe,valaki nem tágul ettől sem és császár.
2020. dec. 10. 09:49
 26/29 A kérdező kommentje:
Megszuletett a kis emmam csaszarra 3620 grammal es 56 cmrel
2020. dec. 10. 12:12
 27/29 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok :)) akkor kicsit túlmérték :D
2020. dec. 10. 12:15
 28/29 anonim ***** válasza:
Gratulálok! ☺️ Jó egészséget kívánok nektek!
2020. dec. 10. 13:28
 29/29 anonim ***** válasza:
Gratulálok! 😄 Nem is lett olyan óriás baba, mint aminek merték 😃
2020. dec. 10. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!