123466 kérdése:
Mindenkinek beindul oxitocitol a szules? Nem lenne jobb ilyen nagy babaval csaszarozni?
Figyelt kérdés
40+4napos vagyok tegnap bekellett fekudjek mert keves a magzaz vizem es tegbap mertek a babat 4kg 40dkg. Adtak tegnap meherlelo tabletatt gorcsoltem tole de ennyi. Ma semmit nem adnak holnap megint a tabletatt utana ha az se oxitocin. Bar a varkonyi dr ur azt mondta igy netki csaszar lesz a vege de ez nem biztos.2020. dec. 8. 14:31
11/29 A kérdező kommentje:
Bar nekem szeles a csipom de akkor is felek
2020. dec. 8. 17:20
12/29 A kérdező kommentje:
Hat sajnos nincs fogadott orvosom ugy gondoltam hogy nem szukseges ugy h azt se tudok ki fog szuleszteni. Akkor kivel tudnek beszelni?
2020. dec. 8. 17:24
13/29 anonim válasza:
Huh, akkor szerintem a főorvossal, de legyél határozott, hogy mindenképp szeretnél konzultálni valakivel, tudom nehéz ilyen kiszolgáltatott helyzetben, de hajrá!
14/29 A kérdező kommentje:
Igen nagyon nehez foleg nem is johet ugy senki hozzam egyedul is vagyok rossz nagyon
2020. dec. 8. 17:36
15/29 anonim válasza:
8! Nincs olyan hogy “felesleges” császár!! Kinek melyik a “könyebb” vagy a szimpatikusabb úgy hozza világra a babáját! Van akinek a pap van akinek a papné, de nincsen olyan hogy “felesleges” mert az igen is fontos szempont hogy maga a terhes nő mit szeretne és hogyan !
16/29 anonim válasza:
15-ös, de van. Pl akkor amikor a fogadott orvos azért császároz, mert “nem fér bele az idejébe” kivárni a 10-20 vagy több órás vajúdásokat. Ezért belehajszolja a kismamát abba, hogy legyen császár. Nem egy ilyen eset történt a környezetemben, az egyiknél etikai vizsgálat is lett.
17/29 anonim válasza:
Hát ha hagyja hogy helyette döntsenek... de ez semmivel sem rosszabb eset annál amikor természetes szülésbe hajszolják a kismamát :) márpedig abból is rengeteg van :) sőt...
18/29 A kérdező kommentje:
Itt a kistarcsai korhazba hiaba mondok valamit is. Aza protokoll h ugye tegnap adtak azta mehszajerlelo tablettat tegnap pihi volt ma adjak a masodik tablettat es ha nem hat akkor oxitocit es utana ha az se akkor csaszaroznak
2020. dec. 9. 06:28
19/29 anonim válasza:
Hat sajnálom de szerintem azért próbáld meg kihangsulyozni hogy TE mit szeretnel, vajjudni vagy rögtön császár
20/29 A kérdező kommentje:
Holnap reggel csaszaroznak
2020. dec. 9. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!