Soha nem fog megszűnni a hálapénz? 🩺
Rossz tapasztalatod is van, vagy csak szajkózod, amit egyszer hallottál?
Szülészeten dolgozom, sosem vártam el senkitől hálapénzt, ha a munkámat végeztem. Sőt, akkor sem fogadtam el, ha véletlen adni akartak. De a papám sem fizetett a térdműtétéért, apám sem fizetett a szívkatéterezésért (pedig akkor még nem voltam orvos, mielőtt esetleg azzal jönne valaki, hogy csak azért nem, mert puncsos vagyok), anyám sem fizetett az epehólyag műtétéért. Mindenkit normálisan elláttak.
Ezzel szemben az a kismama, aki felfogadott és akihez este 10-kor a szabadidőmben mentem be, arra nem vette a fáradtságot, hogy egy tábla csokit vegyen.
Szajkózni? Nem, nem szoktam szajkózni! 🙂 Amint írtam, tapasztalatUNK is van.
Nem kell felvenni az inget. Ne tegyen már úgy, hogy ha Ön talán nem is, akkor már sehol senki nem fogadja el a hálapénzt... Ugyan!
Amíg az ember pénzt nem ad, szóba sem állnak az emberrel - némelyik helyen,a 11.válaszoló is nagyon érthetően leírta.
Üdv. !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!