Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenkinek elmegy a nyakdugo...

Mindenkinek elmegy a nyakdugo szules elott?

Figyelt kérdés
39 hetes pocis vagyok,vannak eleg eros joslo fajasaim,de en neg nem vettem eszre h elment volna a nyakdugo...tudom h nem vagyunk egyformak...
2008. nov. 30. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én mára vagyok kiírva,de még a nyák dugom sem ment el:(.pedig már nagyon szenvedek és elegem van,de a joslókon kivül semmi:(
2008. nov. 30. 17:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Én két kislányt szültem, de én egyszer sem vettem észre, hogy elment volna a nyákdugó... :)
2008. nov. 30. 18:15
 3/8 -Pimpike- ***** válasza:

Szia!

Az én picurkám már 4 éves. Nekem először elment a nyákdugó majd másnap indult meg a szülés 5 nappal hamarabb mint a kiirt időpont. A kórházban volt bent egy nő akinek már 5-6- napja már elment de a szülés még nem indult meg később megcsászározták.Ha elmegy a nyákdugó az sem biztos hogy be indul a szülés.Annak idején én is nagyon türelmetlen voltam, nagyon vártam a szülést.

2008. nov. 30. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 40 het utani napon ment el,2 napig ment es harmadik nap mentem szulni.(elfolyt a viz is).
2008. nov. 30. 18:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem a kisfiamnál este 6-kor pottyant ki a nyákdugó,7-kor elfolyat a magzatvizem és rögtön jöttek a fájások.A lányommál már 3 hete ürül a nyák,de semmi-szinte még jóslók sem.Már én is kíváncsi vagyok,meddig húzom még.
2008. nov. 30. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 37.héten mentem kórházba(enyhe jóslófájásaim voltak,de estére már 6-7 percesek voltak) és pont ott ment el a nyákdugó,másnap hajnali 3:35-kor megszületett a kisfiam.

2008. nov. 30. 19:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az előbb ment el...majd el hánytam magam olyan nagy volt..fájdogál a hasam is de még nem rendszeres...szerintem ha egyben megy el akkor közelebb van a szülés..majd kiderül..Sok sikert!!!

39hetes kismama

2008. nov. 30. 20:35
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszaitokat...mar en is nagyon turelmetlen vagyok,mar nem jo sehogy,a legjobban a asavat utalom...annyi savam van h jon h sirjak,de sem gyogyszer sem keksz nem csillapitja csak par percre.

Konnyu szulest mindenkinek es jo babazast!

2008. dec. 1. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!