Mindenkinek elmegy a nyakdugo szules elott?
Szia!
Az én picurkám már 4 éves. Nekem először elment a nyákdugó majd másnap indult meg a szülés 5 nappal hamarabb mint a kiirt időpont. A kórházban volt bent egy nő akinek már 5-6- napja már elment de a szülés még nem indult meg később megcsászározták.Ha elmegy a nyákdugó az sem biztos hogy be indul a szülés.Annak idején én is nagyon türelmetlen voltam, nagyon vártam a szülést.
Szia!
Én a 37.héten mentem kórházba(enyhe jóslófájásaim voltak,de estére már 6-7 percesek voltak) és pont ott ment el a nyákdugó,másnap hajnali 3:35-kor megszületett a kisfiam.
Szia!
Nekem az előbb ment el...majd el hánytam magam olyan nagy volt..fájdogál a hasam is de még nem rendszeres...szerintem ha egyben megy el akkor közelebb van a szülés..majd kiderül..Sok sikert!!!
39hetes kismama
Koszonom a valaszaitokat...mar en is nagyon turelmetlen vagyok,mar nem jo sehogy,a legjobban a asavat utalom...annyi savam van h jon h sirjak,de sem gyogyszer sem keksz nem csillapitja csak par percre.
Konnyu szulest mindenkinek es jo babazast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!