Amikor a gyereket szülés után az anyára teszik rögtön, akkor nem undorító a véres, magzatmázaos baba?
Hát én nem vagyok az a tipikus, a babapukitól is könnyes szemmel elaléló ősanya, de 3 gyerekem van, és mindhármat úgy tették trutyisan, meztelenül a mellkasomra szopizni közvetlenül a megszületésük után, hogy még a köldökzsinór sem volt elvágva, én pedig mindháromszor a születésük legszebb pillanataként éltem ezt meg. Egyrészt picit sem éreztem őket büdösnek (sőt!), másrészt az érzés, hogy a sok szenvedés után ott szuszog az a meleg testű, pici ember rajtam, és tényleg ember, és megvan mindene, él, és tényleg az enyém, és végre láthatom 9 hónapnyi várakozás után, nekem ez minden alkalommal katarzisélményt adott.
Videón látni más babáját így, az egészen más. A sajátom, ott, az adott pillanatban teljesen természetes volt. Pedig mondom, nem vagyok Mozilla típus, és eszembe se jutna az egy perces, magzatmázas gyerekemet kiposztolni az ismerőseimnek azzal, hogy ez milyen szép.
Ez a mi pillanatunk a picivel, a mi több órás küzdelmünk után, mi így éltük meg. Aki meg megmosdatja a babáját előtte, az meg úgy éli meg, ebben sincs semmi rossz. De mondom, nekem nemhogy undorító lett volna, de abszolút természetes volt az egész, úgy, ahogy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!