Amikor a gyereket szülés után az anyára teszik rögtön, akkor nem undorító a véres, magzatmázaos baba?
Nem, nem undorító. Manapság már meg se fürdetik a kórházban (a jobb kórházakban), mert a magzatmáz bizonyítottan jó a bőrének, nem szerencsés egyből sterilre vakarni.
Kicsit furcsa volt (első gyereket még fürdették), de nem volt így se koszos, hogy csak törölték
Azért sokaknak szerintem itt gondjai vannak a szövegértéssel. Nem a baba az undorító!!!! Hanem a rajta levő vér, magzatmáz stb. Nem tudom ebben mi olyan megbotránkoztató. Pont ugyanúgy, ahogy a kaki, hányás és társai is undorítóak, de kitöröljük/feltakarítjuk és ettől független ugyanúgy szeretjük a babánkat.
Viszont szerintem ritka primitív úgy nyilatkozni azokról a nőkről, akik számára undi a magzatmázas trutyi a babáján, hogy bezzeg a g.ecit nyelik, mint kacsa a nokedlit. Ki, hol?! Mert hogy én soha életemben nem nyeltem le az biztos és mégsem találom túl szép látványnak a trutyit a megszületett babakon. Miféle párhuzam van a kettő között egyáltalán?? Vagy ismered az összes nőt, aki undorítónak találja és tudod, hogy kivétel nélkül az összes “bezzeg nyeli a g.ecit”? 🤷🏻♀️
“De az hogy undorítónak hívja valaki a frissen született babáját”
Ki és hol nevezte a babáját undorítónak?? Lehet tudni kéne szöveget értelmezni, itt pusztán arról volt szó, hogy a MAGZATMÁZAS trutymó az undorító és NEM baba. Könyörgöm, azért két mondatot tudjuk már összefüggéseiben értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!