Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Amikor a gyereket szülés után...

Amikor a gyereket szülés után az anyára teszik rögtön, akkor nem undorító a véres, magzatmázaos baba?

Figyelt kérdés
2020. dec. 5. 12:44
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ennél sokkal rosszabb lesz, mikor a gyerek nyakig összefossa/hányja magát vagy épp anyukát.
2020. dec. 5. 13:49
 22/38 anonim ***** válasza:
71%

Nem, nem undorító. Manapság már meg se fürdetik a kórházban (a jobb kórházakban), mert a magzatmáz bizonyítottan jó a bőrének, nem szerencsés egyből sterilre vakarni.

Kicsit furcsa volt (első gyereket még fürdették), de nem volt így se koszos, hogy csak törölték

2020. dec. 5. 14:16
 23/38 anonim ***** válasza:
36%
Én nem láttam undorítónak. Amúgy pillanatok alatt beszívja a bőre és megszárad. Mondjuk az én babám nem volt különösebben dzsuvás vagy véres, igazából olyan volt, mintha kicsit vizes lenne.
2020. dec. 5. 14:40
 24/38 anonim ***** válasza:
56%
Hát én örültem volna, ha úgy rám rakják a lányomat. De nem volt ilyen sajnos, azonnal elvitték, és csak tisztán, ruhában hozták oda, akkor is csak pár percre. De hallottam olyant, hogy megmosdatás után teszik csak az anyukára.
2020. dec. 5. 14:50
 25/38 anonim ***** válasza:
39%
Egy csepp vér sem volt rajta, gyönyörű baba volt, semmi dzsuva.
2020. dec. 5. 15:51
 26/38 anonim ***** válasza:
63%
23 felhívnám a figyelmed, hogy senki nem mondta, hogy undorító a gyereke. Kizárólag a nyalkarol volt szó. A gyerekem taknya is undorító ettől meg nem undorító a gyerekem. Nem kell ezt túldramatizálni.
2020. dec. 5. 17:46
 27/38 anonim ***** válasza:
74%
Senki nem mondta, hogy egy újszülött gyerek undorító, hanem ami rajta van.
2020. dec. 5. 17:48
 28/38 anonim ***** válasza:
70%

Azért sokaknak szerintem itt gondjai vannak a szövegértéssel. Nem a baba az undorító!!!! Hanem a rajta levő vér, magzatmáz stb. Nem tudom ebben mi olyan megbotránkoztató. Pont ugyanúgy, ahogy a kaki, hányás és társai is undorítóak, de kitöröljük/feltakarítjuk és ettől független ugyanúgy szeretjük a babánkat.

Viszont szerintem ritka primitív úgy nyilatkozni azokról a nőkről, akik számára undi a magzatmázas trutyi a babáján, hogy bezzeg a g.ecit nyelik, mint kacsa a nokedlit. Ki, hol?! Mert hogy én soha életemben nem nyeltem le az biztos és mégsem találom túl szép látványnak a trutyit a megszületett babakon. Miféle párhuzam van a kettő között egyáltalán?? Vagy ismered az összes nőt, aki undorítónak találja és tudod, hogy kivétel nélkül az összes “bezzeg nyeli a g.ecit”? 🤷🏻‍♀️

2020. dec. 5. 17:53
 29/38 anonim ***** válasza:
68%
Ooo én egyből kértem hogy mossák meg. Lehet szólni amúgy.
2020. dec. 5. 17:58
 30/38 anonim ***** válasza:
80%

“De az hogy undorítónak hívja valaki a frissen született babáját”

Ki és hol nevezte a babáját undorítónak?? Lehet tudni kéne szöveget értelmezni, itt pusztán arról volt szó, hogy a MAGZATMÁZAS trutymó az undorító és NEM baba. Könyörgöm, azért két mondatot tudjuk már összefüggéseiben értelmezni.

2020. dec. 5. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!