Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen jellegű a fájdalom...

Milyen jellegű a fájdalom szülésnél?

Figyelt kérdés

Vajúdásnál a has vagy hátfájdalom milyen érzés? Pl.tompa,feszítő,

görcsölős,éles,szúró stb.

És kitolásnál?

Vajúdásnál az egész méh fáj vagy csak lennt alhasnál érezni?

2020. dec. 4. 11:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szülés előtt nem adtam, hanem utana. Előtte sose szabad, ilyet nem is hallottam hogy valaki előtte adott volna, ezt te honnan szedted???

Utána se muszáj.

Azért is szoktak utána adni, hogy ne legyen eltero a bánásmód

2020. dec. 4. 15:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Szülés előtt úgy értettem, fogadott orvosnak adtatok-e?
2020. dec. 4. 16:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Fogadott orvosnak is utána szokás
2020. dec. 4. 16:14
 14/17 anonim ***** válasza:
És honnan szedtem? Gyakorlatban ez megy valahol. Ezt nem a kisujjambol szivtam ki. 🙂
2020. dec. 4. 16:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Fogadott orvos fogadott már el pénzt a szülés előtt, aztán nem volt jelen a szülésnel, mert nyaralt. Van ilyen
2020. dec. 4. 16:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, pont emiatt nem szoktak előtte adni. A 6 hetes kontrollon szokták odaadni a pénzt, amikor azt mondja a doki hogy minden rendben.

Nem logikus előtte adni a pénzt, én sose hallottam erről, pedig jó sok anyukát ismerek

2020. dec. 4. 16:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Vajúdás nekem hasonló volt a menstruációs görcsökhöz, nekem inkább csak a hasam alja görcsölt. Illetve, ez kisugárzott a derekamba is. Meg kellett kapaszkodnom a korlátba, ágy szélébe. 11 óra alatt szültem meg a magzatvíz szivárgástól kezdve. Kezdetben nem is voltak fájásaim. Kb. 3 óra telhetett el 3-4 perces fájásokkal, az teljesen bírható volt. Szülőszobán 4 órát voltam bent. Oxitocinnal szültem, de mellé ebben a kórházban mindig adnak kábító injekciót is. Így nem voltak durva fájásaim. Kitolást nem is éreztem.
2020. dec. 9. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!