Akinek nagy súllyal született a babája, hogy ment a szülés és mennyi ideig tartott? Mekkora volt a pici, és nagyon nagy károsodás történt "odalent"?🤱
Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 16:21
11/12 Bogus20 válasza:
4,6 kg-al, 52 cm-el született az első babám, úgy nézett ki mint egy kis szumó harcos. Borzasztó volt a szülés, szerencsére maradandó károsodás nem történt. 6 perces fájásokkal mentünk be, onnantól 20 óra szenvedés volt fájásgyengeség miatt. Volt PDA, fájáserősítés, kitolásnál eltörték a bordámat, vákuumoztak, jó nagy gátmetszés volt, méhnyakrepedés, jó sok vért vesztettem, de kijött 1 nap szenvedés után. De ha császárral végződött volna, lelkileg még nehezebben tettem volna túl magam az egészen. Egyébként nem tudtuk hogy ekkora lesz, mert a kórházban ahol szültem nem voltak a saccolás hívei, mivel sokszor pontatlan. Minden helyre jött szuperül, de dolgozni kellett érte (pl. intim torna) szülés után fél évvel már csak egy heg maradt ott lenn.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hu kedves utolsó sajnálom hogy ilyen nehéz volt. Ilyen durvát hogy borda törés most hallok először..😱
2020. nov. 25. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!