Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor és hova jöhetnek a...

Mikor és hova jöhetnek a látogatók a Bajcsyba?

Figyelt kérdés

36 + 3 hetes vagyok és érdekelne, hogy a látoatók mikor és hova jöhetnek majd?

Köszönöm szépen!

2010. aug. 10. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor bemehetnek, senki nem szól rájuk. Azt sem nézik, hányan vannak bent, és azt sem, hogy mikor. Akár éjfélkor is mehetnek hozzád, bár ez inkább az egyágyas szobábsn volt jellemző. Egyedül vizit idejére kell elhagyni a látogatónak a szobát. Ha többen vagytok egy kórteremben, érdemes megkérdezni, nem zavar-e valakit, ha szoptatás közben ott vannak a látogatóid-nem mindenki szereti idegenek előtt etetni a babáját.
2010. aug. 11. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A baba végig veled van, így őt veled együtt láthatják, nincs külön látogatási idő.
2010. aug. 11. 11:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Velünk reggel 7 től este 10 ig bent volt a párom. szülés előtt 1 héttel már bent voltam. Minden este bent volt míg el nem aludtam reggel meg hozta a friss zsömlét mert az kaja az kegyetlen. Hajnal 3 kor tolják be a kajás tálcát a folyosóra és reggelig a levegőn van a zsemle és egyértelmű hogy 7-8 órára az már kopog mert úgy kiszárad. Szobába mehetnek a látogatók (Én 2 ágyasban voltam) Senki nem szólt. Nővérke se szólt 9kor mikor utoljára jöttek, szobatársam se. Szülés előtt meg 2 csajszi volt még rajtam kivűl ők sem panaszkodtak hogy leléphetne már a párom. (habár először a nőgyógyászaton feküdtem mert csak ott volt hely másik 2 anyukával) Kaját vitess magadnak mert tényleg gáz bent a kaja. Én a meggy levest pl. fel sem ismertem csak amikor a nővért kérdeztem hogy ez amúgy mi is? Pedig a színe miatt egyértelműnek kellett volna lennie. Annyiért szóltak mindig hogyha a párom az ágyba feküdt.
2010. aug. 11. 13:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen kösönöm! A tanácsokat is! Hát jobban örültem volna ha a szobába nem jöhetnek be a látogatók.... :S De hát ez van!

Köszönöm!

2010. aug. 11. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!