Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vbac kinek hogy sikerült?

Vbac kinek hogy sikerült?

Figyelt kérdés

Egy császárom volt eddig. Elötte semmi fájás, tágulás. Egyéb okok miatt viszont császárra volt szükség. Tudom, ember függő, de van esélyem a még a sima szülésre? Vagy inkább valószinűbb, hogy a második is császár lenne?

Kinek hogy sikerül, aki belement a vbacbe?

2020. nov. 12. 18:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Tesómnak első császár (uh-n úgy látták szükséges, ezért eleve így volt tervezve). Második megindult és született természetes módon.
2020. nov. 12. 19:06
 2/2 anonim ***** válasza:
73%

Elso doki nem vallalta 2 evvel csaszar utan, masodik igen.

Utolso hetekben 3x voltam kezi tagitason nala, nem mondom hogy kellemes volt de tudtam h miert csinalom.

3nappal kiirt datum elott elfolyt a magzatvizem 10orakor, Gazzal (hogy erezzem ha szakad a csaszarheg) 14kor megszuletett a lanyom, a kitolas 2 nyomas volt.

7evvel kesobb 7ora alatt megszuletett termeszetes uton a 3.gyermekem is, aki szinten nem szulethetett volna igy ha a kozepso is csaszar.

Nekem abszolut pozitiv elmeny volt mindketto.

2020. nov. 12. 19:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!