15 hetes kismama vagyok a masodik babammal. Fiam 2 eves lesz mire megszuletik a teso. Nagyon anyas.
Ha minden szakad,akkor haza johetek ugy,hogy napkozbe be jarok ket napig hozza? Aztan pedig haza. Vagy ha esetleg tobb napig kellene bennt lenni. Erre van lehetoseg?
Bár a vírus miatt mindez ki tudja, még miképp alakul, normálisan szülés után a 3-4 napot bent kell vele töltened. Ha neadjisten koraszülött lesz és hosszabb ideig bent tartják, akkor hazamehetsz. De az is lehet, őt hazaengedik, és veled lesz gond. Mi így jártunk, apa volt otthon kettővel.
2020. nov. 6. 11:19
12/20 anonim válasza:
Én még ilyet nem pipáltam:)))Ne haragudj de mi lesz ha majd oviba meg suliba jár...?Ha pár napot nem tudsz elszakadni az nagy gond!
2020. nov. 6. 11:19
13/20 anonim válasza:
Én ambulans szulest tervezek a nagyobb miatt, de ha nem engednek haza, eszembe nem jutna az ujszulottet egyedul bent hagyni.
2020. nov. 6. 11:29
14/20 anonim válasza:
Nekem is itthon volt a nagyobb gyerek. 48 órát voltunk benn. Kikell bírni. A legtöbb helyen egyébként is kinn van a baba egész nap az anyukánál. Vagy lenne szived úgy ott hagyni, hogy szegényke üvölt? 9 hónapig a hasadban volt ha megszületik ugyanúgy fog ragaszkodni hozzád.
És ha hazamész ne adj isten lesz veled valami? Nem véletlenül van az a pár nap megfigyelés. Amikor én szültem az elsőt 4 napot voltunk benn. A szobatársammal egyszerre mentünk volna haza de reggel összeesett. Vért kellett adni neki. Nem játék sajnos. Ő is titkolta, hogy szédül és rosszul van csakhogy haza mehessen. A helyedben maradnék. A gyerek elvan a az apjával addig szerintem.
2020. nov. 6. 12:04
15/20 anonim válasza:
Minden gyerek kibír 1-2 napot az anyja nélkül, anyás ide vagy oda, hisztivel vagy anélkül. Bár ha sima a szülés akkor semmi értelme a kórházban aludni, valóban TB okokból ösztönzik erre az anyákat Magyarországon, az egész szülészeti rendszer velejéig rohadt, és sikeresen kutyaként van bekondicionálva a magyar anyák többsége hogy napokig bent heverésszen mintha az ő érdekében történne bármi
2020. nov. 6. 12:44
16/20 anonim válasza:
Ha a babával bármi van, ergo pl koraszülött és a Pic-re kerül Te akkor 3 nap után hazamész jobb esetben már 2 ha minden oké veled, és ingázol a Pic és az otthon között. Ennyi. De ez megint más dolog mint amiről Te beszélsz.
2020. nov. 6. 13:03
17/20 anonim válasza:
Tehát az újszülöttet hagynám inkább magára, akinek akkor és ott nagyobb szüksége lesz rad? Érdekes elgondolás. Egyébként nálunk tuti nem, mert rooming in van csak. Ha ilyet akarsz intézz ambuláns szülést és akkor mész haza a picivel ha minden rendben van.
2020. nov. 6. 14:35
18/20 anonim válasza:
Te nem azt tanítod a gyereknek, hogy arrafelé nézzen, amerre menni akar? Ha hamar haza szeretnél menni a kórházból, akkor arra koncentrálj. Ne agyalj rémtörténeteken. Jelenleg van reális esélye annak, hogy gáz lesz? Lehet tudni már most, hogy baja van a magzatnak vagy hogy születés után különleges ellátásra lesz szüksége?
2020. nov. 6. 14:38
19/20 anonim válasza:
Köztem és az öcsém között két év és két hónap van. Anyu az utolsó másfél(!) hónapban kórházban volt veszélyeztetett terhesen, alig kelhetett fel az ágyból. Sőt az azelőtti időszak sem volt piskóta, mert már 16 hetesen részleges lepenyleválás miatt otthon öntötte el a vér éjszaka, tehát már a kórházba fekvés előtt se volt valami aktív. Apukám dolgozott így másfél hónapig a nagyszüleimnél laktam. Semmi bajom nem lett, a mai napig nagyon szoros a kapcsolatom anyukámmal, pedig már nekem is van gyerekem. Ezek alapján biztosra mondom, hogy a fiad sem fog belehalni pár külön töltött napba, de még egy hónapba sem halna bele. Az újszülöttet biztos nem hagynám ott, és igaza van valakinek, nem átjáróház a kórház, nem hinném, hogy ilyesmit engednének.
2020. nov. 7. 13:10
20/20 anonim válasza:
19 nagynéném is mama egyik tesójánál lakott 3! hónapig mikor anyukám született (nyilván eü okokból), és nem lett nekik sem baj a kapcsolatukkal. Szerintem ez sokszor az anyukának sokkal nehezebb, mint a gyereknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!